- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde ne yaa eve adım atıyorumm gene çağırılıyorum istanbulaa vallahaa keşke dedim beni çağırmasaBıhtık yaa![]()
hahahahah biliyorum bunu ben gördümmm
Biz diyoruz keşke biz takı makı yapmadaydık da kimseye borcumuz olmasaydı gitmek zorunda kalmasaydık aamannhemde ne yaa eve adım atıyorumm gene çağırılıyorum istanbulaa vallahaa keşke dedim beni çağırmasa![]()
olmuyorr işte öyledeBiz diyoruz keşke biz takı makı yapmadaydık da kimseye borcumuz olmasaydı gitmek zorunda kalmasaydık aamann![]()
Hahaaaaaaa napim kuzu kız gündüz rahat vermiyor spor yapicam pacamda aç çizgi film diye tutturuyor ders desen öyle internet ona çalışıyor bize yokgece gece falann![]()
doğrudurrrr birazdaha büyüdümü rahat bırakır eminimm sıkıntıdan napsın çocukHahaaaaaaa napim kuzu kız gündüz rahat vermiyor spor yapicam pacamda aç çizgi film diye tutturuyor ders desen öyle internet ona çalışıyor bize yokanca o uyuyunca bize hak geçiyor oda gece oluyor
![]()
Sokuyo sokuyohahahahahah hemde ne pohhluuu bende hep öyle diyorum yeğenlerimeee
priz deliğinede sokar yakında![]()
hhaahahhaha allahımm ya aklımıza gelmeyen şeyler bunların nasıl aklına geliyorr zehir gibiler yaSokuyo sokuyoonları kapattım ama
Günaydınnn joumHerkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ElhanMinnosprenses @coconatt @madammor @Mavera4268 @MssPARE
Morrmeneksee
ASSOSyal @Catlak-kurabiye
Cookiie
D u t
Simurgp @zorunlunick
@Lavinia_84
Kahve __Kokusu @mavikelebek34 @Migim @Yasnaz @sade_ kahv
![]()
hhaahahhaha allahımm ya aklımıza gelmeyen şeyler bunların nasıl aklına geliyorr zehir gibiler ya![]()
hahahahah ne istiyy genee pohhluuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anne anne hamme hammeeeeee diye ağlıyo şimdi de
Canım bitanem tünaydın olsunHerkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Morrmeneksee
Cookiie
D u t
Simurgp @zorunlunick
@Lavinia_84
![]()
Tünaydın canlaaarHerkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Morrmeneksee
Cookiie
D u t
Simurgp @zorunlunick
@Lavinia_84
![]()
aayyyy mucuk mucukk dediiiiiCanım bitanem tünaydın olsunmucuk mucuk
![]()
Nerelerdesin sen pinoTünaydın canlaaar![]()
hahahahah ne istiyy genee pohhluuu
Yeni yeni yürüyo ya dötünün üstüne düşünce de "oouv!"diyo şaşkın şaşkınZeytinko iş başında![]()
Öksürüyorumaayyyy mucuk mucukk dediiiii![]()
sosyalimmmmmm
nasılsınn aşkummmmmmmmmmmmm![]()
Düşe düşe öğrenecek şapşik![]()
![]()
![]()
acıkmış
Yeni yeni yürüyo ya dötünün üstüne düşünce de "oouv!"diyo şaşkın şaşkın![]()