Asıl sana ne var ne yokkk yasooooo
Gobek attınmı naptınn unuttun zaten benide :63:
Hem de ne göbek ne göbek😂 Dün eve geldim kına gecesi sabaha kadar oturduk eve gelip direk uyudum yorgunluğumu atamamıştım daha bugün de temizlik falan uğraştım akşam nikah var sonra rahatım inşallah😂

• Şaşırdım
Reactions: Jou
Hem de ne göbek ne göbek😂 Dün eve geldim kına gecesi sabaha kadar oturduk eve gelip direk uyudum yorgunluğumu atamamıştım daha bugün de temizlik falan uğraştım akşam nikah var sonra rahatım inşallah😂
Ee yeter da ama heee bingöremedikk gün yüzünü🙄 ben de ası oldum dün kuzumm halsizim 🤭

Annem de grip gibi oldum demişti😌 2 Eylül’den sonra randevu alabiliyorum canım
Ooo zaten benden once oldun hahaahha ben daha 11 eylül ama grip gibi aynen üşüme halsız biraz gozümün ici ateş normal şeylerr ilkdefa bi aşıyı birşeyi oluyoruzzz allahh biran önce atlatmamıza vesile etsin inşaallahh çok zor neolcağımız bile değill vakalar tavan

Ooo zaten benden once oldun hahaahha ben daha 11 eylül ama grip gibi aynen üşüme halsız biraz gozümün ici ateş normal şeylerr ilkdefa bi aşıyı birşeyi oluyoruzzz allahh biran önce atlatmamıza vesile etsin inşaallahh çok zor neolcağımız bile değill vakalar tavan
Evet canım hiç olmamaktansa daha iyi 😌

• Beğen
Yaniii oyüzden aşı olmaktan kimse bile korkmasın tamam bilmiyoruz ama sağlık bakanı yok yere bize bilmediği şeyleri aşıda ettirmez öyle düşünüyorum kendimce yasoomm hakkımızda hayırlısı🤩
Küçücük bebelerimize içinde ne olduğunu bilmediğimiz aşıları olduruyoruz ama. Bu aşı karşıtları bunu düşünmüyo hiç

• Üzgünüm
Aynen bakk ne güzel dedin helal olsun sana canımm benimm ❤
Sağol bebeğim. Neymiş o aşılar bilmem kaç sene de bulunmuş corona aşısı bu kadar kısa sürede nasıl bulundu tıp gelişti teknoloji gelişti onları biliyorlar da bunları mı bilmiyorlar😂 amaan boşver olduk işte inşallah basımıza bişey gelmezde😂😂

• Komik
Sağol bebeğim. Neymiş o aşılar bilmem kaç sene de bulunmuş corona aşısı bu kadar kısa sürede nasıl bulundu tıp gelişti teknoloji gelişti onları biliyorlar da bunları mı bilmiyorlar😂 amaan boşver olduk işte inşallah basımıza bişey gelmezde😂😂
Hahahah aynenn konuşmaya bile gerek yokk herkesin kendi tercihi kendi düşüncelerii 🤗
Hayırlısıyla atlatalım inşaallahh kuuzz🙄

Back
X