Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ba yıl dım mmmmmmmEki Görüntüle 2906404
Jou @Morrmeneksee @ASSOSyal @zorunlunick
D u t
Minnosprenses @Yasnaz
MssPARE
Kahve __Kokusu @mavikelebek34 @Migim @Catlak-kurabiye @pina @Emma3 @Bal Perisi @Mavera4268
Kahveniz bol akşamınız mutlu olsun
![]()
Hepimizin koca var kız ben ne yapicam.bahcede 4 tur Hahhahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu bu bu ne demek madam beni beni beni bihteri yalniz.mi birakiyon
Ba yıl dım mmmmmmm![]()
Mor aşağı himmm bende kahve
Bihter benim hassas noktam kiyamam sanaBu bu bu ne demek madam beni beni beni bihteri yalniz.mi birakiyon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ettin tabi canısı cok sağolMutlu edebildiysem ne mutlu bana![]()
Mor aşağı himmm bende kahve![]()
Ettin tabi canısı cok sağol![]()
Onlar bu ateşle.böyleyse fazla ateş yan etki yapamsin bize sarmasınlarBihter benim hassas noktam kiyamam sanaOnlar ateşliyosa bizde onlari ateşliyelim canniiimm
![]()
Severim kuzuda seni kastettim mor aşığı diye bende kahve aşığı demek istedimAhhh bir morsever daha bende bayiliyorummbu renge
![]()
Pareeeeeeeeeeeeeee anladun senOnlar bu ateşle.böyleyse fazla ateş yan etki yapamsin bize sarmasınlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yokk yokk biz uzağız bize anca sataşırlar ateş atarlarOnlar bu ateşle.böyleyse fazla ateş yan etki yapamsin bize sarmasınlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HeeSeverim kuzuda seni kastettim mor aşığı diye bende kahve aşığı demek istedim![]()
Teşekkür ederim canım eline sağlık yapmış kadar ugrasmissinHeebende severim kahve caniimm sizlere jest yapmak istedim bari yapamiyoz ellerimizle etiket yapalim
![]()
Yokk yokk biz uzağız bize anca sataşırlar ateş atarlarAma en yakınındakine (kocişlere
) ateş saçarlar
![]()
Aman amana sataşmasınlar gitsinler kocalarini yaksinlarYokk yokk biz uzağız bize anca sataşırlar ateş atarlarAma en yakınındakine (kocişlere
) ateş saçarlar
![]()