Saol canım 🥰
Yeşil biber labne cips akımı çıkmıştı geçenlerde
Ben yeşil biber çig olarak krem peyniri denemişim çok güzeldi
Ama kırmızı biber tatlı oldıgu için ikiye bölüp üstüne krem peynir sürdüm yeşil biberden daha lezzetli oldu 😍😍 sizede tavsiye etmek istedim
Şu an domates biber zamanı herkes salça sos yapıyor 🤗
Valla tüm sosyal medyalarım kapalı olunca akımlardan da haberim yok🤣🤣
Bende domates sosu yapanlardanım😋😋
Dediğini de deneyim bakalım
Minnosprenses Minnosprenses Jou Jou @zorunlunick MssPARE MssPARE @dut agaci Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Ay daha kim vardı çooookkk uzun zaman oldu sanki 🤦‍♀️

Herkese selaaaaaaaaaaamm ❤️
Hoşgeldin canoo yaa özlettin😍😍
Bende kahvaltılarda çok yerim kırmızı biberi çiğden. Dene kurbimm🤣 yeşilde yerim kırmızıda biber olsun yiter 🤣🤣
Ciddi mi kız bende çiğ biberi hiç sevmem. Yeni yeni şu kıl biber derler ya ince onlardan belki yiyorum 🤭🤭

Aaa niye gümbürtüye gitti?

Ayyy deme onu hiç bzide gittik zaten düğüne mevlüde gitmişiz 🤦‍♀️

Gel diyince aklıma film geldi dutum ondan öyle didim😂😂 fırsatım olunca isterim zaten gelmek💙 1 saat falan herhalde burdan orası

Hoşbuldum parem bende özledim yaa hepinizi, nasılsın bakim 🥰💙
Eşimin senelik izni iş yerinde herkese aynı veriliyor canım komple iş yerini kapatıyorlar. O yüzden istediği zaman çıkıyorum diyemiyor. Tam izninde benim hamilelik Durumu vardı kanama olyyor diye yatmam gerekiyordu. O yüzden evde geçirdik 🤣

Ciddi mi kız bende çiğ biberi hiç sevmem. Yeni yeni şu kıl biber derler ya ince onlardan belki yiyorum 🤭🤭
Hoşbuldum kurabiyem ısırırım hepinizi bende sizleri özledim hemde çok çok 🥰😍😘

Kahvaltılarımın vazgecilmesi o kıl biberler kütür kütür yirim 🤣🤣 kırmızıyıda annem alıştırdı çok faydalı diye alıp alıp verdi. Bende alıştım öyle 🤣🤣

Eşimin senelik izni iş yerinde herkese aynı veriliyor canım komple iş yerini kapatıyorlar. O yüzden istediği zaman çıkıyorum diyemiyor. Tam izninde benim hamilelik Durumu vardı kanama olyyor diye yatmam gerekiyordu. O yüzden evde geçirdik 🤣
Aaaa öyle izin veren iş yerini ilk defa duydum 😳

Sağlık olsun da tatile gidilir izin yapılır canım ne diyelim hayırlısı böyleymiş diyip susuyor oturuyor insan 😔

Ohh ne guzel 😍 İyiyim nasıl olayım canım😌
Mikemmel, harikulade, en en en iyisi ol🤲 💙🤗

Aaaa öyle izin veren iş yerini ilk defa duydum 😳

Sağlık olsun da tatile gidilir izin yapılır canım ne diyelim hayırlısı böyleymiş diyip susuyor oturuyor insan 😔

Mikemmel, harikulade, en en en iyisi ol🤲 💙🤗
Öyle canım bayrama bağlıyorlar komple fabrikayı kapatıyorlar.
nasip olsun napalım vardır herşeyde bir hayır ☺️

Hoşbuldum kurabiyem ısırırım hepinizi bende sizleri özledim hemde çok çok 🥰😍😘
Bizde çok özledik canım ya🥰😍🥳🥳gitmiyorsun dimi artık bi yere
Kahvaltılarımın vazgecilmesi o kıl biberler kütür kütür yirim 🤣🤣 kırmızıyıda annem alıştırdı çok faydalı diye alıp alıp verdi. Bende alıştım öyle 🤣🤣
Hahah kız nası güzel anlatıyorsun iştaha geldim valla🤣🤣🤣🤣🤣

🤗🤗🤗

Bayrama bağlanması belki sizin açıdan iyi olmuyordur kuzum tatilin 3 5 günü bayrama gidiyordur ama izin olsunda çamurdan olsun
🤗
Yani biraz gidiyor ama olsun inşallah seneye güzel değerlendirmek nasio olur 🤗😍
Bizde çok özledik canım ya🥰😍🥳🥳gitmiyorsun dimi artık bi yere

Hahah kız nası güzel anlatıyorsun iştaha geldim valla🤣🤣🤣🤣🤣
Açım açımm daha kahvaltı etmedim ondan 🤣🤣🤣🤣

Back
X