- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.061
Kalıcı hasar biraktim size 1 gecede sıkıyorsa unutunUnutmak ne mümkün diyicüm şimdi olmayacak etiket yapmayınca![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalıcı hasar biraktim size 1 gecede sıkıyorsa unutunUnutmak ne mümkün diyicüm şimdi olmayacak etiket yapmayınca![]()
Ohh ne guzelHis geldin kokomm özledim seni kuzum ya![]()
Valla tüm sosyal medyalarım kapalı olunca akımlardan da haberim yokSaol canım
Yeşil biber labne cips akımı çıkmıştı geçenlerde
Ben yeşil biber çig olarak krem peyniri denemişim çok güzeldi
Ama kırmızı biber tatlı oldıgu için ikiye bölüp üstüne krem peynir sürdüm yeşil biberden daha lezzetli oldusizede tavsiye etmek istedim
Şu an domates biber zamanı herkes salça sos yapıyor![]()
Hoşgeldin canoo yaa özlettinMinnosprenses
Jou @zorunlunick
MssPARE @dut agaci
Catlak-kurabiye
Ay daha kim vardı çooookkk uzun zaman oldu sanki
Herkese selaaaaaaaaaaamm![]()
Ciddi mi kız bende çiğ biberi hiç sevmem. Yeni yeni şu kıl biber derler ya ince onlardan belki yiyorumBende kahvaltılarda çok yerim kırmızı biberi çiğden. Dene kurbimmyeşilde yerim kırmızıda biber olsun yiter
![]()
Di mi bak ben o geceyi unutmuşum neyseki hatırlattınKalıcı hasar biraktim size 1 gecede sıkıyorsa unutunhemen hatirlativerurum
![]()
Eşimin senelik izni iş yerinde herkese aynı veriliyor canım komple iş yerini kapatıyorlar. O yüzden istediği zaman çıkıyorum diyemiyor. Tam izninde benim hamilelik Durumu vardı kanama olyyor diye yatmam gerekiyordu. O yüzden evde geçirdikAaa niye gümbürtüye gitti?
Ayyy deme onu hiç bzide gittik zaten düğüne mevlüde gitmişiz
Gel diyince aklıma film geldi dutum ondan öyle didimfırsatım olunca isterim zaten gelmek
1 saat falan herhalde burdan orası
Hoşbuldum parem bende özledim yaa hepinizi, nasılsın bakim![]()
Hoşbuldum kurabiyem ısırırım hepinizi bende sizleri özledim hemde çok çokValla tüm sosyal medyalarım kapalı olunca akımlardan da haberim yok
Bende domates sosu yapanlardanım
Dediğini de deneyim bakalım
Hoşgeldin canoo yaa özlettin
Ciddi mi kız bende çiğ biberi hiç sevmem. Yeni yeni şu kıl biber derler ya ince onlardan belki yiyorum![]()
Kahvaltılarımın vazgecilmesi o kıl biberler kütür kütür yirimValla tüm sosyal medyalarım kapalı olunca akımlardan da haberim yok
Bende domates sosu yapanlardanım
Dediğini de deneyim bakalım
Hoşgeldin canoo yaa özlettin
Ciddi mi kız bende çiğ biberi hiç sevmem. Yeni yeni şu kıl biber derler ya ince onlardan belki yiyorum![]()
Aaaa öyle izin veren iş yerini ilk defa duydumEşimin senelik izni iş yerinde herkese aynı veriliyor canım komple iş yerini kapatıyorlar. O yüzden istediği zaman çıkıyorum diyemiyor. Tam izninde benim hamilelik Durumu vardı kanama olyyor diye yatmam gerekiyordu. O yüzden evde geçirdik![]()
Mikemmel, harikulade, en en en iyisi olOhh ne guzelİyiyim nasıl olayım canım
![]()
Canım ya inşallahhAaaa öyle izin veren iş yerini ilk defa duydum
Sağlık olsun da tatile gidilir izin yapılır canım ne diyelim hayırlısı böyleymiş diyip susuyor oturuyor insan
Mikemmel, harikulade, en en en iyisi ol![]()
![]()
Öyle canım bayrama bağlıyorlar komple fabrikayı kapatıyorlar.Aaaa öyle izin veren iş yerini ilk defa duydum
Sağlık olsun da tatile gidilir izin yapılır canım ne diyelim hayırlısı böyleymiş diyip susuyor oturuyor insan
Mikemmel, harikulade, en en en iyisi ol![]()
![]()
Canım ya inşallahh![]()
Bayrama bağlanması belki sizin açıdan iyi olmuyordur kuzum tatilin 3 5 günü bayrama gidiyordur ama izin olsunda çamurdan olsunÖyle canım bayrama bağlıyorlar komple fabrikayı kapatıyorlar.
nasip olsun napalım vardır herşeyde bir hayır![]()
Hoşgeldin cocomMinnosprenses
Jou @zorunlunick
MssPARE @dut agaci
Catlak-kurabiye
Bizde çok özledik canım yaHoşbuldum kurabiyem ısırırım hepinizi bende sizleri özledim hemde çok çok![]()
Hahah kız nası güzel anlatıyorsun iştaha geldim vallaKahvaltılarımın vazgecilmesi o kıl biberler kütür kütür yirimkırmızıyıda annem alıştırdı çok faydalı diye alıp alıp verdi. Bende alıştım öyle
![]()
Oyşş cocommm gelmiş cuukkk özlediimm cuuukkkkMinnosprenses
Jou @zorunlunick
MssPARE @dut agaci
Catlak-kurabiye
MinnoşumHoşgeldin cocom![]()
Allah iyilik versin yasnazcimOhh ne guzelİyiyim nasıl olayım canım
![]()
Yani biraz gidiyor ama olsun inşallah seneye güzel değerlendirmek nasio olur
Bayrama bağlanması belki sizin açıdan iyi olmuyordur kuzum tatilin 3 5 günü bayrama gidiyordur ama izin olsunda çamurdan olsun
![]()
Açım açımm daha kahvaltı etmedim ondanBizde çok özledik canım yagitmiyorsun dimi artık bi yere
Hahah kız nası güzel anlatıyorsun iştaha geldim valla![]()
Kızz kalk hadi kalk kalkkYani biraz gidiyor ama olsun inşallah seneye güzel değerlendirmek nasio olur
Açım açımm daha kahvaltı etmedim ondan![]()