Yavv senin bu bardağını gördüğüm an dirke coco diyom hahaha🤣🤣
Bir gün kafede böyle kahve içen birini görürsek cocooooo diye gidip sarılırmışız🤣🤣🤣🤣 coconatt coconatt
tenor.gif

Kızlar konu açacaktım ama sonra hangi başlık altında yazacağımı bilemedim bugün sol yumurtalık mi kasık mi desem bilemedim o bolge de bi batma ve ağrı var 5 dk felan böyle dolaşıyorum ilk ağrı hissedince uzandığımda da ağrı oluyor ama sonra uzaninca geçiyor varmı hiç böyle birşeye şahit olan bilgisi olan ??

Kızlar konu açacaktım ama sonra hangi başlık altında yazacağımı bilemedim bugün sol yumurtalık mi kasık mi desem bilemedim o bolge de bi batma ve ağrı var 5 dk felan böyle dolaşıyorum ilk ağrı hissedince uzandığımda da ağrı oluyor ama sonra uzaninca geçiyor varmı hiç böyle birşeye şahit olan bilgisi olan ??
Döngünün kaçıncı günlerindesin canım

Bu sefer hiç takip edemedim ama regl biteli bir hafta oldu en az Cookiie Cookiie p düzensiz olur
Belki yumurta oluşuyordur onun ağrısıdır canım
Yada üşüttüysen kendini idrar yolları olabilir. Sıcak tut biraz kendini canım bakalım ayaklarına falan sıcak su koy

Böbrek ağrısı o canım

Sıcak suya ölü dogumum dan beridir fobim var koymuyorum ama sıcak tutarım kendimi ☺☺Inşallah 🙏 Cookiie Cookiie
Başın sağolsun canım😞
Çoraplarını falan çıkarma ayağından dikkat et. Bizlere üşütmek hiç yaramıyor sıcak olucaz hep ☺️

Back
X