- 28 Haziran 2011
- 63.692
- 159.896
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.541
Var oyle insanlar çıldırıyorumKeskee hep yesekte kilo almasakkk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var oyle insanlar çıldırıyorumKeskee hep yesekte kilo almasakkk![]()
Amaaa kilo alamayanda abi kilo almak istiyolarr kafayı yiyorum yaaVar oyle insanlar çıldırıyorum![]()
Yaw arkadaş insan niye kilo almak ister kiAmaaa kilo alamayanda abi kilo almak istiyolarr kafayı yiyorum yaa
Demiii all sexi iç çamasırrr s beden miss gibi yavvYaw arkadaş insan niye kilo almak ister kikıyafet bol dursun nolcak yani
![]()
XS bile olurDemiii all sexi iç çamasırrr s beden miss gibi yavv![]()
Hehhh oda olur allahum yarabbimmm hep yemek yemegi seven insanlar kilo alır zaten sosyoşXS bile olur![]()
Hahaha yohhh yohhh
Seni sevmek yok sana aşk varNickom beni sevmek yok mu![]()
![]()
![]()
Olmuyor sıkıyor duramiyorum icindeXS bile olur![]()
Zayıf oldugum dogru ama yediğim kısım tartısılır işteHahaha yohhh yohhh
Yee yee yee kilo alma sen emii![]()
Sünnet olmus bebeler gibi dolanalım dogruYaw arkadaş insan niye kilo almak ister kikıyafet bol dursun nolcak yani
![]()
Aboovvvvv sosyoş görüyinmuuuuuZayıf oldugum dogru ama yediğim kısım tartısılır iştebak yeminle 1 haftadır yemekleri ben yapıyorum ya yaparken doyuyorum.kendı yaptigi yemeği hıc mı yıyemez bı ınsan ya
Suan bekarımda boyle, evlenırsem degısırmı bırseyler bilemiyorum tabi ama kucuklugumden berı doyasıya yedıgımı hatırlamam (yağlama mantı harıc)Aboovvvvv sosyoş görüyinmuuuuu![]()
ASSOSyal neler diyo bak bakk yemek yaparken doyuyo kendisi ben açluktan öleyrum emii
Tabiii hele bi evlen görekk nasul oluyorrSuan bekarımda boyle, evlenırsem degısırmı bırseyler bilemiyorum tabi ama kucuklugumden berı doyasıya yedıgımı hatırlamam (yağlama mantı harıc)![]()
Hee ne kadanda xs bi bagyan didik
Boğazımı tutalım ama yemek hayali kuruyorum ben hepHehhh oda olur allahum yarabbimmm hep yemek yemegi seven insanlar kilo alır zaten sosyoş![]()
Wuuuuu nickomSeni sevmek yok sana aşk var
Heyecanlandiran
Hergun taptaze duranindan![]()