- 9 Ekim 2020
- 5.877
- 7.880
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.021
Bence msj yerine ulaştıAllahımm inşaallahhhhh❤❤❤❤❤❤![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence msj yerine ulaştıAllahımm inşaallahhhhh❤❤❤❤❤❤![]()
Bekleyelumm çok bekletmesun halleyimiiBence msj yerine ulaştıcvbı bebiş olarak bekliyoruz
![]()
Ben her türlü çıkarım kuzum ordan cok durmam onlarla ben, cok iyi bilirler, gitcem dersem ısrarla edemezler ailenin delisiyim
oy oyyy gelsinlerde kızlara popolorunun resmini çekip atalımBekleyelumm çok bekletmesun halleyimii❤
Ne zmn planlıyorsun gelmeyi pekıBen her türlü çıkarım kuzum ordan cok durmam onlarla ben, cok iyi bilirler, gitcem dersem ısrarla edemezler ailenin delisiyim
Gormek yeter onlara![]()
Pandemi birazcık durulunca cunku bizimkiler hic dikkat etmiyor. Vefat eden amcam ordaydi kabristanina gidicemNe zmn planlıyorsun gelmeyi pekı
Popolarını pudralayalummm emiiii hahahahaoy oyyy gelsinlerde kızlara popolorunun resmini çekip atalım![]()
ahahah pudralayalım kıyamadım bak şimcikPopolarını pudralayalummm emiiii hahahaha
Herkes ısıramasunnn![]()
Valla büyüklere anlatamıyoruz cıdden.Pandemi birazcık durulunca cunku bizimkiler hic dikkat etmiyor. Vefat eden amcam ordaydi kabristanina gidicem
Cenazede dolusmuslar eve gelen giden bitmemiş cok kalabalikmis dedim bunlar corona olur haberlik oluruz ucuz yirttilarValla büyüklere anlatamıyoruz cıdden.
Ama pandemi durulmuyor ki yaa![]()
Aşkommm misafirim gelecek bidenem
Anamm kimi görüyorum buralardaben de üstüme alınmadım halleyyy die birinide tanımam![]()
Bilmiyorum ki kuzum istersen google da bi arat görsellerePeki ben bunu yaksam anlarmıym orjinal bırsey olup olmadını
Uçur beni pareee![]()
Bu var isten mi
Hoş bulduk kurabiyem takıldım peşine buralara kadar geldimAnamm kimi görüyorum buralardahoşgeldin canım benim ne iyi etmişsin valla
Hoşgeldin![]()
Ulu orta randevulaşmalar felan aile var burda aaaDesen hatırlarım yaa İstanbul da oldugunu biliyorum da..
Ya gel valla beklerım![]()
Tamam.beybissssAşkommm misafirim gelecek bidenemYirim seni
![]()
Ayy hiç halim yok bi ara yapalım, halley çok severim seni görünce hep o aklıma geliyobunu bir meydan okuma olarak kabul ediyorum seni düelloya davet ediyorum![]()