- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.041
Hacdan gelmıs tek bilgi buBilmiyorum ki kuzum istersen google da bi arat görsellere

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hacdan gelmıs tek bilgi buBilmiyorum ki kuzum istersen google da bi arat görsellere
Kız valla hıc sallamıyorlar benım annemde dugune gıttı bandırmaya gunluk 5 defa arıyorum maskeni tak dıe.Cenazede dolusmuslar eve gelen giden bitmemiş cok kalabalikmis dedim bunlar corona olur haberlik oluruz ucuz yirttilar![]()
Ayy iyi etmişin valla canım ya. Bi ordan bi burdan dürtüyorum seniHoş bulduk kurabiyem takıldım peşine buralara kadar geldimanca beraber kanca beraber
![]()
Sanada sorduk semt neresi diye cevap vermedinUlu orta randevulaşmalar felan aile var burda aaa![]()
Ayy canımmm sen buna mı takıldınUlu orta randevulaşmalar felan aile var burda aaa![]()
Googleda arat belki cikarHacdan gelmıs tek bilgi bu![]()
Ay canim Allah korusun hepimiziKız valla hıc sallamıyorlar benım annemde dugune gıttı bandırmaya gunluk 5 defa arıyorum maskeni tak dıe.
Gorsen videoları kımsede maske yok ya.
bende çok seviyomm 10lu paket önümde olsunAyy hiç halim yok bi ara yapalım, halley çok severim seni görünce hep o aklıma geliyo![]()
ben mi şey ben hımm kaçırmışım orayıSanada sorduk semt neresi diye cevap vermedin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ulu orta burda olanları bir görsen duysan okusan ooooooo en masumu bu neler nelerUlu orta randevulaşmalar felan aile var burda aaa![]()
aaaa en sevdiğimmm ortamUlu orta burda olanları bir görsen duysan okusan ooooooo en masumu bu neler neler![]()
Bendeeeeeebende çok seviyomm 10lu paket önümde olsunkimselere vermem
![]()
Ben en azından dövüyorum,sen namluyu cikartmistin hemencecik, korkudan kafayi vura vura aptal oldumben mi şey ben hımm kaçırmışım orayıhalkalıdayım cano .hemende zoppalıyon haaa
![]()
Yaw arkidis ne yediginizi bulamadimGel yiyelimmm yanınada gazoz açarım sana![]()
Napam gücüm ancak ona yetiyorBen en azından dövüyorum,sen namluyu cikartmistin hemencecik, korkudan kafayi vura vura aptal oldum![]()
bana halley alço derler gel güzelim gazozun hazırUludağ gazoz olsun![]()
Hahaha ben senin 1.5 katınimNapam gücüm ancak ona yetiyorkol gücüme güvenmem 48kilo çelimsizin tekiyim neyime güvenem anacım
![]()