- 9 Ekim 2020
- 5.885
- 7.887
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.061
Ee ven dayak mı yiyem yaniHahaha ben senin 1.5 katınim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee ven dayak mı yiyem yaniHahaha ben senin 1.5 katınim![]()
Halley yiyicukkYaw arkidis ne yediginizi bulamadim![]()
İsırmasunlarr diş gibi bırakurlar bunlarr topikteki kim varsaahahah pudralayalım kıyamadım bak şimcikısırtmayalım ozamn
![]()
Afiyet olsun bende yiyeyim bariHalley yiyicukk![]()
kızz yazık el kadar popo kime yeter ancak biz dişleriz ozamnİsırmasunlarr diş gibi bırakurlar bunlarr topikteki kim varsavallahaa kaçışımız olmazz
![]()
Ye aşkoş ilaçlı gazozla iyi giderAfiyet olsun bende yiyeyim bari![]()
Evettttt ama kıyamam kuzz teyzelerine bi ısırık veririummmkızz yazık el kadar popo kime yeter ancak biz dişleriz ozamnbize yeter
![]()
bi elimize geçsinde bir ısırımlık verilir canımEvettttt ama kıyamam kuzz teyzelerine bi ısırık veririummm![]()
En sevdigimden sonra nuri abümüze böbrek nakli mi olicezYe aşkoş ilaçlı gazozla iyi gider![]()
Hahaha önce bi doğuraktaa hayırlısıbi elimize geçsinde bir ısırımlık verilir canımbiz bi bulakta önce
![]()
Tu allah seni öyle desenebana halley alço derler gel güzelim gazozun hazırsende hiç itiraz etmedin ama zevki nerde bunun
![]()
tercihen kalp böbrek çok kara borsaya düştüEn sevdigimden sonra nuri abümüze böbrek nakli mi olicez![]()
he sende hemen dünden razıTu allah seni öyle desene![]()
Bebekim annemler bendeler pek giremiyorum gibi gbi .
İyim canım çay faslı ne olsunBebekim annemler bendeler pek giremiyorum gibi gbi .
Napiyosun
İyim canım çay faslı ne olsunsen döndünmü evine
Oo söylemişmiydin ya kaçırmışım benDondum aydin'dan kuzum, 6 gün evvel .
Bende çayım önümde bı turlu yudumlayamadim, acı acı tatsız geliyor şekeri birakaliİyim canım çay faslı ne olsunsen döndünmü evine