Zaten benimki görne gördü rahim filminde başımda 6 7 adam 🙄 benşok ben iptal şoka girdim ya bune dedim başumda erkekler aboovvv içimden diyom allahtan uyuttular beni😀😀🤣 artık naptılarda kukumu😤
ama sen narkozlu çektirmişin ondan o kalabalık😂 ben 3kez hsg çektirdm hemde ayık tek dr vrdı odada😁başbaşaydık😂😂😂

• Komik
Reactions: Jou
bak işte okdr iğne gene dr salaklığı😡 yine aşılamamı olacak bebem
Yok kuzumm aşılmayı 2 ci de tutmayınca vazgeçtimm tüp doktorunu araştırdık annemin orda istanbulda tüp bebek iyi yapan doktor gittim kan testi ettirdim falan esimde verdii zaten birseyimiz yok nedense niye olmuyo ona şaşırıyorum şahsenn adetliyken başlıycaktım busefer korona oldum sonra yaz geldim bu sıcakta çekilmez ekim ve kasıma bıraktık

Yok kuzumm aşılmayı 2 ci de tutmayınca vazgeçtimm tüp doktorunu araştırdık annemin orda istanbulda tüp bebek iyi yapan doktor gittim kan testi ettirdim falan esimde verdii zaten birseyimiz yok nedense niye olmuyo ona şaşırıyorum şahsenn adetliyken başlıycaktım busefer korona oldum sonra yaz geldim bu sıcakta çekilmez ekim ve kasıma bıraktık
belki bu arada olur🥰 sorun yokkende olmayabiliyor nasip işte benmde yıllarca sorun yoktu olmadı sonra tüplerden oldk;) sen şyice bi dinlen sonra sakin kafayla gidersiniz tedaviye.benm arkds ta korona olunca ertelenişti tedaviyi koronalıylen hamile kaldı😂😂korona onlara yaradı

belki bu arada olur🥰 sorun yokkende olmayabiliyor nasip işte benmde yıllarca sorun yoktu olmadı sonra tüplerden oldk:KK66: sen şyice bi dinlen sonra sakin kafayla gidersiniz tedaviye.benm arkds ta korona olunca ertelenişti tedaviyi koronalıylen hamile kaldı😂😂korona onlara yaradı
Bende yararırr diye belki dedim amaa yok gene tık yok😀 benim komşumda öyle korona oldu hamile kaldı bide adetim çok şaştı 30 gün gecikme yaşadım buay neolcak bilmiyorum mesela aşıda oldum bide bakalımm

Back
X