- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.381
Hastaneye gittim aşkumm ahh ahh hastann şu pıçaklu güzelun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneye gittim aşkumm ahh ahh hastann şu pıçaklu güzelun
Rosalin ne demek
AşkummmmJoummmmm![]()
GuzuuuummmHastaneye gittim aşkumm ahh ahh hastann şu pıçaklu güzelunpıçağu sallamaya mecali bile yok
![]()
Kaçgündur idrar yaparken yanmam vardı mervom sağ belimde ağrıyordu kasığıma kadar vuruyorduGuzuuuummmNoldu sana bebeeemm kiyamam
![]()
Ooo hangi aşıdan kizKızlarr aşı oldum![]()
Canıımm çok gecmis olsunKaçgündur idrar yaparken yanmam vardı mervom sağ belimde ağrıyordu kasığıma kadar vuruyordu
Bugün gittim doktor idrar kan tahlili baktı
Yüksek enfeksiyon çıktu banaçok korktum eve gelene kadar ağladımm igne verdi persembe de bel konusunda taş kum varmı diye bakıcak ona göre tedavi olcam
![]()
Yok kuzum düzenli kullanacam bakalum neolcak yapcak birşey yok kaptuk vallaha biyerdenCanıımm çok gecmis olsunÜzüldüm simdi ya Rabbim tez zamanda şifa versin sana
Insallah taş kum cıkmaz daha beterinden korusun Allah. İgne ilac ne verdiyse ihmal etme şifalar diliyorum sana kuzummm
![]()
Ay inşallah şifa olur sosyalim biranlık gittim oldumSifa olsun kuzum, varyant sürekli yenileniyor
AlamanOoo hangi aşıdan kiz
Bilmem.Rosalin ne demek![]()
Hahaha evettt varmi birşiylerr yarın da belirtin olmazsa yırttınAlamansende bundanmı olmuştun canım
Cısss olmuşsun
Şimdiden gelmeye başlıyor ufak ufak halsizlikHahaha evettt varmi birşiylerr yarın da belirtin olmazsa yırttın![]()
Oldum valla dedim bereye kadar kaçcaz olayım en iyisiCısss olmuşsun![]()
Ayyy dimiii ateşin varmı bitanemm antikorlusun artıkŞimdiden gelmeye başlıyor ufak ufak halsizlik![]()