- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.541
Halim yok kuzumm uzanıyorum şuanBi ara at işte ne zaman totonu kaldirirsan artik![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halim yok kuzumm uzanıyorum şuanBi ara at işte ne zaman totonu kaldirirsan artik![]()
![]()
![]()
Az kalmış hadi şifa olsunnPerşembe akşamı bitmiş olcak sabah akşam vuruluyorum kuzumm![]()
Kız dur daha erkenKızlar kış temizliğine başlayacakmısınız ne zaman başlayacaksınız![]()
Aahhh canumm yaaa kıyamam sanaAz kalmış hadi şifa olsunnEn etkilisi iğne zaten
Biraz totoya yazık oluyor ama idare edecen ben tüp tedavide 106 iğne yedim ya5-10 iğnenin lafı mı olur hem yedikçe bağımlılık yapıyor
Eylül gelince benim başlıyorlar gelmeye halıları bereyim camları sileyimKız dur daha erken
Anamm kış tenizliğide nedurrr yaa ben sadece perdeleri yıkıyorumm normalinda zaten yapıyoruz temizlikk hahaha allah cezanıEylül gelince benim başlıyorlar gelmeye halıları bereyim camları sileyimama daha sıcak ya dimi ekime kadar gider gibi
gene yicem o iğneri yemek içinde sabırsızlanıyorumAahhh canumm yaaa kıyamam sana![]()
Aynı ben yoksa biz kardeşmiyiz ikizmiyiz yoksaBenim ruh yaşım daha oynak![]()
bazen çocuk bazen de toprak atan yokmu üstüme diyor
![]()
Yaaa bende tüpe başlarsam bende yiycem elbet iğne yaniii yapcak birşey yok yaa iğnesiz hayat yaşayamıycaz anladum bunugene yicem o iğneri yemek içinde sabırsızlanıyorum![]()
Yoo iğnesiz olmaz bak başlayıncada bağımlılık yapıyor elimde iğne poşetiyle dolaşıyordum biraraYaaa bende tüpe başlarsam bende yiycem elbet iğne yaniii yapcak birşey yok yaa iğnesiz hayat yaşayamıycaz anladum bunu![]()
Ben yapıyorum yaza girerken birde kışa girerkenAnamm kış tenizliğide nedurrr yaa ben sadece perdeleri yıkıyorumm normalinda zaten yapıyoruz temizlikk hahaha allah cezanı![]()
Aslında normaldede oyle temizliyoruzz kuzu nebiliimBen yapıyorum yaza girerken birde kışa girerken
Halıları veriyorum perdelerü yıkıyorum dip köşe heryere gidiyorum dolap çekmece. Yalnışmı yapıyorum![]()
Hahaha aşılamadan once bende oyleydim kız sürekli iğne yerdim bokiyen dedim yaYoo iğnesiz olmaz bak başlayıncada bağımlılık yapıyor elimde iğne poşetiyle dolaşıyordum biraraiğneci geldi hanımmmmmmm
Oohhhh afiyet bal şejer olsun kuzumm❤
yemişik zaten yicemiz kadarHahaha aşılamadan once bende oyleydim kız sürekli iğne yerdim bokiyen dedim ya![]()
Bilmem annem yapar hep bende ondan almışım heraldeAslında normaldede oyle temizliyoruzz kuzu nebiliim![]()
Yat dinlen canim, biran önce sifa olur iyileşirsin inşallahHalim yok kuzumm uzanıyorum şuan
Sağol bitenem birlikte olsunOohhhh afiyet bal şejer olsun kuzumm❤