Bilmiyorumki kuzumm biyerden nerden kaptıysam belkide adetim hep 2 ay ust uste gecikti 1 ay ya oda enfeksiyon yol açmış olabilir nerden bana bulaştığını bile bilmiyorum🤷‍♀️
Joumm su iç 3 lt iç günde

• Beğen
Reactions: Jou
Bende bırakmadım diyorum soğuk birşey old koluma birşey oluyor galiba sonra farkettim pamuk soğukmuş 🤣🤣🤣
Hahahah 😂 Benden daha korkanlarda var ama mesela 6 kisi oluyor ya biz gorumcem esimin halasi ve 3 kizi ile gittik kızının birini görsen tir tir titriyordu kız onu öyle gördükçe bende doğal olarak banya gerildim 😂😂😂😂

Hahahah 😂 Benden daha korkanlarda var ama mesela 6 kisi oluyor ya biz gorumcem esimin halasi ve 3 kizi ile gittik kızının birini görsen tir tir titriyordu kız onu öyle gördükçe bende doğal olarak banya gerildim 😂😂😂😂
İşte evet başka bir korkanıda görünce insan içinde bastırdığı duygular ortaya çıkıyor 🤣 bende olurken bir çocuk korkuyordu🤣🤣

Bilmiyorumki kuzumm biyerden nerden kaptıysam belkide adetim hep 2 ay ust uste gecikti 1 ay ya oda enfeksiyon yol açmış olabilir nerden bana bulaştığını bile bilmiyorum🤷‍♀️
Dikkat et kurban olduğum maydanoz icirirdi annem hep bana enfeksiyon olduğumda vücuttaki iltihabı da atar hem salata yap ye sirke ve soğan la beraber ya da kaynat iç😙😙😙😍😍😍

• Beğen
Reactions: Jou
Olsun mesanem temizlencek bol suyla joum bunun en güzel ilacı su biliyorsun iç 💙
Benim bir ara kroniklesmisti doktor sunu dedi idraririmizla iltihap asagi inermis, tuvalet tutmamamizda gerekirmiş yoksa daha kotu olurmusuz. Su ne kadar icer ne kadar tuvalete gidersek o kadar çabuk enfeksiyonu atarmisiz

Benim bir ara kroniklesmisti doktor sunu dedi idraririmizla iltihap asagi inermis, tuvalet tutmamamizda gerekirmiş yoksa daha kotu olurmusuz. Su ne kadar icer ne kadar tuvalete gidersek o kadar çabuk enfeksiyonu atarmisiz
Evet bende ne zaman idrar tahlili versem illa çok az düzeyde de olsa birşey çıkıyor. Hep öyle diyor idrarını tutma suyu bol iç. Ne kadar içersek o kadar mesaneyi yıkar şekilde oluyor sanırım

Back
X