yerimi birini ayraladım canım buranın uzun zamandır elemanı olan abla var 7 yıllık eleman söyleme dedi o tutuyor beni
Canim beni yanlis anlama ama soyle bir durum olabilir ordaki kisi ince hesap yapiyor olabilir sen söylemezsen patron isi ona vermek zorunda kalır söylersen onu istemeyip başkasını alir diye. Patron sanada kizabilir sonucta karari o vericek kimi o pozisyonda istiyor. Sen diyen bayana hic uyma direk soyle ben yerime onu ayarladım dersen daha cok kizar sen mi patronsun ben mi diye. 11 12 senelik is tecrübeme dayanarak söylüyorum surekli patronlara direk bagli calistim cok eleman aldim cok eleman cikardim. Muhasebecisi, temizlikçisi, teknik ressamı mühendisi uretim elemani hepsinin alımınada baktim

Neler yaşadın. Anlatmak istersen tabiki. Sağlıksal bir problemmi, bebeğimi kabullenmekte biraz zorlandın. Oluyormuş ya öyle de diyorlar😞
Yok canım benim oyle birsey degil. Ben 4 aylik hamileyken oğlumun babasi degisti, hamileligimdede cok ciddi sağlık sorunlarım vardi. Herseyi tek başıma hallettim. Doğduktan sonrada boşanmaya karar verdi. O zamanlarda psikolojim cok kotu oldugu icin bebek sesi duyduğum anda o zamanki sıkıntı çöküyor kalbim sıkışıyor bir anda gözümden yaş akıyor. Hala aynımı bilmiyorum uzun zamandır yeni doğmuş bebek gormedim.

Canim söyleme demek ne denek ya öyle şey mi olur🤷‍♀️ ciddî bir durum bu geri dönüşü yok, adam demez mi zamanında niye soylemiyorsun aklın nerde diye🤷‍♀️ söylemelisin
yerimi birini ayraladım canım buranın uzun zamandır elemanı olan abla var 7 yıllık eleman söyleme dedi o tutuyor beni

Röraaaayyyyyydddddddddduuuuuuunnnnnnnnn
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Minnosprenses Minnosprenses Cookiie Cookiie coconatt coconatt bebeklinick bebeklinick ASSOSyal ASSOSyal MssPARE MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye D u t D u t Morrmeneksee Morrmeneksee BlueBerry4268 BlueBerry4268 @Yasnaz Madammor Madammor i p e k i p e k mavikelebek34 mavikelebek34 Wilma11 Wilma11 PlutonMerkez PlutonMerkez

e11ef7bd69427a8afe9dff508eaa17c9.gif

Back
X