- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.941
Malesef benim travmam dogum sonramdanAa nedenki üzülüyormusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef benim travmam dogum sonramdanAa nedenki üzülüyormusun
Neler yaşadın. Anlatmak istersen tabiki. Sağlıksal bir problemmi, bebeğimi kabullenmekte biraz zorlandın. Oluyormuş ya öyle de diyorlarMalesef benim travmam dogum sonramdan
Evet sevdigine gidiyorsuninternette yok adamın kafası bulanık ama demem gerek son bir ay eleman baksın yani
gidiyorum ya şaka maka
Iyi olduu enazından unutamayasınızzz beniii emiiiiAllah kabul etsin canım benim
Aynen nerede bıçak görsek aklımızaJou geliyor
He ya bulsun oda elemanınışakayı düğün günü görürsün
![]()
Oyyyyy ballıçöreğümmmmm❤Oyyy Piçak güzelümm beniimm![]()
Seni seviyorumm beybiii
Allahummmmm bayıldımm resmen yaaaa bu hepten güzell yaa sosyalimm
Oyyyyy paşaaa yaaaa allahhh eline çok güzell bi meslek versin inşaallahhh❤❤Bebisim okula basladi ya dun bugun 2. Gunumuzdu![]()
Canim beni yanlis anlama ama soyle bir durum olabilir ordaki kisi ince hesap yapiyor olabilir sen söylemezsen patron isi ona vermek zorunda kalır söylersen onu istemeyip başkasını alir diye. Patron sanada kizabilir sonucta karari o vericek kimi o pozisyonda istiyor. Sen diyen bayana hic uyma direk soyle ben yerime onu ayarladım dersen daha cok kizar sen mi patronsun ben mi diye. 11 12 senelik is tecrübeme dayanarak söylüyorum surekli patronlara direk bagli calistim cok eleman aldim cok eleman cikardim. Muhasebecisi, temizlikçisi, teknik ressamı mühendisi uretim elemani hepsinin alımınada baktimyerimi birini ayraladım canım buranın uzun zamandır elemanı olan abla var 7 yıllık eleman söyleme dedi o tutuyor beni
Yok canım benim oyle birsey degil. Ben 4 aylik hamileyken oğlumun babasi degisti, hamileligimdede cok ciddi sağlık sorunlarım vardi. Herseyi tek başıma hallettim. Doğduktan sonrada boşanmaya karar verdi. O zamanlarda psikolojim cok kotu oldugu icin bebek sesi duyduğum anda o zamanki sıkıntı çöküyor kalbim sıkışıyor bir anda gözümden yaş akıyor. Hala aynımı bilmiyorum uzun zamandır yeni doğmuş bebek gormedim.Neler yaşadın. Anlatmak istersen tabiki. Sağlıksal bir problemmi, bebeğimi kabullenmekte biraz zorlandın. Oluyormuş ya öyle de diyorlar![]()
yerimi birini ayraladım canım buranın uzun zamandır elemanı olan abla var 7 yıllık eleman söyleme dedi o tutuyor beni
Amin canım cok teşekkürler güzel dileklerin için çok mutlu oldumOyyyyy paşaaa yaaaa allahhh eline çok güzell bi meslek versin inşaallahhh❤❤
Hayırlı olsun pinosum, senin gibi meslek sahibi olduğu günleri de görürsün ınşAmin canım cok teşekkürler güzel dileklerin için çok mutlu oldum![]()
![]()
![]()
İnşallah kuzum cok teşekkürler ❤❤❤❤❤Hayırlı olsun pinosum, senin gibi meslek sahibi olduğu günleri de görürsün ınş![]()
Güzel bir eğitim yılı olur inş kuzumİnşallah kuzum cok teşekkürler ❤❤❤❤❤