Bize kıskanmak düşerr cocoooooo 😃

Iıı 😂

Olabilir canım arada kaynamıştır bende hatırlamıyorum tanıştığımızı 😂
Geç olsun güç olmasın 💙
Azıcık kıskandık 🤪🤪
Kim kimi kimden 😂

Ben yaptum bileee 🙈
Varmı aramızda daha kahve içehhhhhhh💜

Eki Görüntüle 2910991
Afiyet olsun kuzucuk😋
Ayy ben sabah içtim atmayı unuttum meşhur bardağımla 😂😂😂😂
Afiyet olsun canım ❤️

Iıı 😂

Geç olsun güç olmasın 💙

Kim kimi kimden 😂

Afiyet olsun kuzucuk😋
Ayy ben sabah içtim atmayı unuttum meşhur bardağımla 😂😂😂😂

Afiyet olsun canım ❤️
evettt şu çay bardağunla demüüü püüü sanaaa ataydun ya
aklun nerdeydi allah bilir :D

evettt şu çay bardağunla demüüü püüü sanaaa ataydun ya
aklun nerdeydi allah bilir :KK70:
Bu sabah 7 de kalktım 8de içtim galiba daha aymadım ya ondandır 😂

Ha birde dün filtre kahve aldım tam bir saflık yaptım dalgınlığıma geldi kağıt filtre ye göre çektirmişim kahveyi bende french preess var içemiyorum bunu düşünüyordum nasıl içecem dşye 🤦‍♀️

• Komik
Reactions: Jou
Bazen bende öyleyim atistiriyorum sadece yetiyor🤣 Ahhh bu kocaların koca boğazları yok mu:bicak:
hemde pisss boğazlarıı hergün 3 çeşit yemekk bide alıştırmışım dünden kalan yemeği yemiyo ben zaten pek sevmemm
dünden kalan yemeği zor yiyom bigün işim olacağı zaman 2 günlük yemek ediyorum yiyoruzzz kocamda yiyo ama benimle alıştı hergün ayrı ayrı çeşit yemek :D

hemde pisss boğazlarıı hergün 3 çeşit yemekk bide alıştırmışım dünden kalan yemeği yemiyo ben zaten pek sevmemm
dünden kalan yemeği zor yiyom bigün işim olacağı zaman 2 günlük yemek ediyorum yiyoruzzz kocamda yiyo ama benimle alıştı hergün ayrı ayrı çeşit yemek :KK70:
Aayy cokta alistirmamak lazim valla 😝 Hergün ayri ayri bide ne yapsam diye düsünüyo insan🤣

• Komik
Reactions: Jou
Bu sabah 7 de kalktım 8de içtim galiba daha aymadım ya ondandır 😂

Ha birde dün filtre kahve aldım tam bir saflık yaptım dalgınlığıma geldi kağıt filtre ye göre çektirmişim kahveyi bende french preess var içemiyorum bunu düşünüyordum nasıl içecem dşye 🤦‍♀️
onada alışırsınnn biraz değişiklik olur cocommm:D

Back
X