- 18 Kasım 2020
- 20.773
- 49.966
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.341
ay sonu gidecek canım hem iştende ayrılıyorumaynen şimdi daha var gibi geliyor sana galiba çeyizlerin ne zaman gidiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sonu gidecek canım hem iştende ayrılıyorumaynen şimdi daha var gibi geliyor sana galiba çeyizlerin ne zaman gidiyor
Bende yirimmm yiriimmmMinik kuzucum yirimkine![]()
tabi senin için iyi olur tazminat alacaksın dimi bırakma onuay sonu gidecek canım hem iştende ayrılıyorumgidip rahat rahat dizerim
ben bazen yapıyorum fincan küçük geliyor
vallah bilmiyorum dün menekşede söyledi daha öncesinden dedi patron erken söyle ayrılacaksan hesaplaşalım dedi ama bilmiyorumtabi senin için iyi olur tazminat alacaksın dimi bırakma onu
Benim makinamdan 1 kisilik icin ettim bukadar cıkıyo zaten tamd afincan kadar kızzben bazen yapıyorum fincan küçük geliyor![]()
afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmm
canım senin sonuçta nikahın kıyıldı ve evlilik için ayrılıyorsun doğal olarak bu senin hakkın çıkarken çıkış sebebinin evlilik olduğunu söyle muhasebeciniz ona göre çıkış yapsın hakkın o senin bırakmavallah bilmiyorum dün menekşede söyledi daha öncesinden dedi patron erken söyle ayrılacaksan hesaplaşalım dedi ama bilmiyorum
Oyyy sağoll aşkuummmmmafiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmm
ben içemem bardakta herşey olması gerektiği gibi olacak yoksa içemem takıntı
bazen küçük geliyor ama fincan hemencecik bitiyorafiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmm
ben içemem bardakta herşey olması gerektiği gibi olacak yoksa içemem takıntı
hep o bardaklarda çay içmeye alışık olduğumuz için beyin çay olarak düşünüyor olabilirOyyy sağoll aşkuummmmm
Bende içemezdim bi tuğaf geldii yav bana
Suan zor içiyorum nedense![]()
Işte aynenn oyle oldu galiba cocom dedi cokgüzel oluyor benim tuğafıma gittihep o bardaklarda çay içmeye alışık olduğumuz için beyin çay olarak düşünüyor olabilir![]()
Afiyet şeker olsun canım benim
Zor içtum şuan cocoooooAfiyet şeker olsun canım benim
Sonunda sana da yaptırdım
İlk önce tuhaf geliyor ama alışınca çok güzel![]()
İlk içişimde bende beğenmedim joum çok normal. bir yıl içmedim nerdeyse bardakla.Zor içtum şuan cocooooo
Anaaa böylede içen var demekki ben vallahi ilkkez senden gördüm bardakla görünce dedim galiba fincanı yok almadıı hiç hanii tayin çıkıyor birsey oluyor istemiyorusn diye düşündüm lanİlk içişimde bende beğenmedim joum çok normal. bir yıl içmedim nerdeyse bardakla.
Sonra komşum ikram etti ardından arkadaş ikram etti derken baktım alışmışım devam ettim![]()
Çok fakiriz (!) joum fincanım yokAnaaa böylede içen var demekki ben vallahi ilkkez senden gördüm bardakla görünce dedim galiba fincanı yok almadıı hiç hanii tayin çıkıyor birsey oluyor istemiyorusn diye düşündüm lan![]()
Hahahahaahahaha yaaaaaaaaaaÇok fakiriz (!) joum fincanım yok![]()
Gelsin anamHahahahaahahaha yaaaaaaaaaa
Çok zenginsinizz diyenlere gelsinnn cocoooommmm![]()
![]()