- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.401
Geçmiş olsun da bu nasıl oldu antikorlulara birşey olmaz diyorlar birde yaYok iki defa virüse yakalandim bir aydanasıl bir bünyem var yanımdan geçiyorlar kapıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun da bu nasıl oldu antikorlulara birşey olmaz diyorlar birde yaYok iki defa virüse yakalandim bir aydanasıl bir bünyem var yanımdan geçiyorlar kapıyorum
![]()
Sağol fridam nasıl sin sende iyimisinKuzum çok geçmiş olsun![]()
uzadı canım iyi şuan ama saç kiralıcamSaçların uzadimi biraz masa için falan
Test yaptım negatif çıktı 1 ay sonra tekrar oldum
Ayak ta geçirdim canım ya artık her kafadan bir ses çıkıyor kimseye inancım kalmadı Allah'tan başkaGeçmiş olsun da bu nasıl oldu antikorlulara birşey olmaz diyorlar birde ya![]()
Saç nasil kiralayacan postiş mi takacanuzadı canım iyi şuan ama saç kiralıcam![]()
evet canımSaç nasil kiralayacan postiş mi takacanvalla gelinlik te uzun saça bayılıyorum prenses gibi oluyor insan
huhuvvvvvvvvvvvvvvvvv gerisi geliyomu acepppGel gel açtık kollarımızı bekleriz![]()
bittimi atlattınmı bidaha kimselere gitmede gezmedeeKorusun Rabbim herkesi ben ayakta geçirdim ikisinide![]()
Kimseyle görüşmuyorum canım tatile çıktım sadece şehir şehir gezdim obittimi atlattınmı bidaha kimselere gitmede gezmedee
Iyi yaparsın bende takmıştım. Çok guzeloluyouzadı canım iyi şuan ama saç kiralıcam![]()
Çok şükür iyiyim bitanem, sende çok dikkat et kendineSağol fridam nasıl sin sende iyimisin![]()
çok hassassın sende benim gibii benimde ilk aşı oldum korona alman aşısısı beni fena çarptıKimseyle görüşmuyorum canım tatile çıktım sadece şehir şehir gezdim o![]()
Malesef artık insanlar bıktı ve önlemleri de bıraktı hiç bişey yokken çok dikkatliydik şimdi virüs tavan olmuş maske bile takan yokÇok şükür iyiyim bitanem, sende çok dikkat et kendine
Artık burdada dikat efen insanlar azaldi, maske takmiyorjar![]()
Şimdi gördüm canım alerji falan var mı neden böyle oldunçok hassassın sende benim gibii benimde ilk aşı oldum korona alman aşısısı beni fena çarptı
yokk alerjim falan acaba ondan bilmiyorum fena çarptı derken halsizlik oldu ateşim çok yükseldiiŞimdi gördüm canım alerji falan var mı neden böyle oldun![]()
Aynen canım sorma, aslında daha tehlike altindayiz şuanMalesef artık insanlar bıktı ve önlemleri de bıraktı hiç bişey yokken çok dikkatliydik şimdi virüs tavan olmuş maske bile takan yok![]()
oyyy ağır misafirler kolay gelsin
Yok kuzum ya alt komsumun banyosunun tavani sararmis su akiyormus oda bizim klozetten mi yoksa bi catlak mi var ona tamirci gelecek eşimi de biliyorsunuz kiskanc olunca onlarda yanimda duracaklarKalacaklarmı
oyyy allahummm enişte yavv kıskancı üstündeeAynen
Yok kuzum ya alt komsumun banyosunun tavani sararmis su akiyormus oda bizim klozetten mi yoksa bi catlak mi var ona tamirci gelecek eşimi de biliyorsunuz kiskanc olunca onlarda yanimda duracaklar![]()
Dun evi temizlememistim bugun bi giristim her yer piril piril olduoyyy allahummm enişte yavv kıskancı üstündee![]()
iyi barii halletsinler bakalummm şu tamirci
hahahaha baktın eyvahhhh sabahın köründe kalktın yaptın demii oyy yerim senii ya koştura koştura hallettin heryeriiDun evi temizlememistim bugun bi giristim her yer piril piril oldu
Daaha yoklar gelmediler![]()