- 25 Ağustos 2019
- 62.503
- 120.027
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.801
NasilsinnnCanım kardeşim![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NasilsinnnCanım kardeşim![]()
![]()
İşte aklıma o düşünce düşünce afiyetle yiyemedim öncesinde yiyordumAfiyetle yedim diyosunnnn
En en üsendigim seydir ya bide camasir asmak katlamakYine her işi yapıp bir tek bulaşık makinesini boşaltmayı yapamadığım bir gündeyim![]()
Allah rızası için gel bir el at cooo. Ben asmayı severim bendr senin çamaşırları asarımEn en üsendigim seydir ya bide camasir asmak katlamak
Hahahahahah cok ters bi yolumdasın beee periimmmm nedir bu yavvvAllah rızası için gel bir el at cooo. Ben asmayı severim bendr senin çamaşırları asarım![]()
![]()
Uff ama yaaHahahahahah cok ters bi yolumdasın beee periimmmm nedir bu yavvv![]()
Afiyet olsun
Ispanaklarla uğraşmak canıma yetiyorBen aldım güzeldi. Hatta bir ara ıspanaklı aldım. Sonra yerken evde ıspanağın nasıl zoe temizlendiği aklıma geldi. Dedim acaba bunu güzel temizledilermisonra almadım. Çok sıkışırsam acil birşey olursa peynirli alırım sadece
![]()
Ben çok ugrasmiyorumkii once kup kup hep kesiyorumm ondan sonra sirkeyle su ediyorum masaallahh hepsi gidiyo sonra dokuyorum suyunu bidaha koyuyorumm 1 saat bekletiyorum hepsi kum gidiyoIspanaklarla uğraşmak canıma yetiyor
Yine hiç bir iş yapamayip bulaşık çamaşır arasında bogusup kaldığım bir gundeyimYine her işi yapıp bir tek bulaşık makinesini boşaltmayı yapamadığım bir gündeyim![]()
Efendim çilekGençlerrr![]()
Hergun başımdaEn en üsendigim seydir ya bide camasir asmak katlamak
NapiyinnnEfendim çilek
Aynenn haaa sanki 3 çocuk doğurmuşuz çamasır bitmeeeyyyyyHergun başımda
Sanki çocuklu ev
Hiç denemedim onu ya yöntemine sasirdimWilma11 niye sasiridn kizz masterchefte bile ispanagi sirkeli suda bekletiyorlar
Allah cezanı hic duymadınızmı sirkeli suyla bekletiyolar yemek programında bile yapanlar olduHiç denemedim onu ya yöntemine sasirdimbu konuda baya Fransız kaldım