- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.841
Şükür canımNasilsinnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükür canımNasilsinnn![]()
Kurban olurum sana üzülme lütfen yaEvet bende 3 aylık yaptığım doğumu anlatıyorum![]()
Ablam gerçekten çok zor atlattım hastanelik oldum resmen çok şükür bitti ilacım yarın bitiyor allah kimseye yaşatmasın amanınn çokkötüAllah şifani versin Elçinim. Gerçekten çok üzüldüm. Tez zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alıştım napımKurban olurum sana üzülme lütfen ya
Iyiyimm iyiymm çok şükürr geçen hafta doktora gittim afedersin idrarımda yanma oluyodu bikaçgün sonra belime ve karnıma ağrı vurdu doktora gittim agır enfeksiyon kapmışım heryerime birikmiş iğne verdi doktor 3 gun sabah akşam vuruldum sonra tekrar gittim başka binsonuç bekliyodum belim için niye ağrıyo enfeksiyondan mış meğer korktum taşmı kummu diye neseki şükür öyle birşey çıkmadı ilac verdi onu içtim çoj şükür iyiyimm hep üsüyodum iğne vurulunca sürekli uykum geliyodu normal ilaçta yapıyormuş sabah zor açıyorum gözümü yarın gece son bitiyo ilacımŞükür canımsen daha iyi misin? Ben kaçırdım rahatsızlığını...tekrar sormuyorum bir ara bulurum.
ilaç kullanıyormuşsun ihmal etme kuzum uyku yapması normal miymiş ? Daha iyi hissetmen için dualarimdasin.
![]()
YaaAblam gerçekten çok zor atlattım hastanelik oldum resmen çok şükür bitti ilacım yarın bitiyor allah kimseye yaşatmasın amanınn çokkötü![]()
Bende alıştım artıkk ama çok zor heleki senin çok zor atlattınn ama geçicekkAlıştım napım![]()
Rabbim şükürler olsunYaa
Çok şükür anladığım kadarıyla daha iyisin ... Allah bir daha yaşatmasın canım.
Canım ya...Iyiyimm iyiymm çok şükürr geçen hafta doktora gittim afedersin idrarımda yanma oluyodu bikaçgün sonra belime ve karnıma ağrı vurdu doktora gittim agır enfeksiyon kapmışım heryerime birikmiş iğne verdi doktor 3 gun sabah akşam vuruldum sonra tekrar gittim başka binsonuç bekliyodum belim için niye ağrıyo enfeksiyondan mış meğer korktum taşmı kummu diye neseki şükür öyle birşey çıkmadı ilac verdi onu içtim çoj şükür iyiyimm hep üsüyodum iğne vurulunca sürekli uykum geliyodu normal ilaçta yapıyormuş sabah zor açıyorum gözümü yarın gece son bitiyo ilacım![]()
Ayyyy sanada çok gecmiş olsun ya Ilkkez yaşadım berbat birşeyy çok kötü çok ablamm benim seninle konusmayı ne çok özlemisimm yaa evi nasıl iyice yerleştinizmiCanım ya...
Ayni şikayetlerle ben de hastanelik olmuştum eşim kucağında indirmişti taksiye. İki büklüm olmuştum ağrılardan . Tahmin edebiliyorum yaşadıklarını. enfeksiyon çok berbat bir şey... Çok çok geçmiş olsun canım![]()
Teeee 2008' de yaşamıştım rahatsızlığı o zamanlar yeni evlenmiştim eşimle. Dikloron iğnesini yemem gerekiyormuş...Tatlı anı olarak kaldı gene de...Ayyyy sanada çok gecmiş olsun ya Ilkkez yaşadım berbat birşeyy çok kötü çok ablamm benim seninle konusmayı ne çok özlemisimm yaa evi nasıl iyice yerleştinizmi![]()
Yaaaâ hahahahah yerim seni ablamm yaa prizleri karıştırr olsunnn evi karıştirmadaTeeee 2008' de yaşamıştım rahatsızlığı o zamanlar yeni evlenmiştim eşimle. Dikloron iğnesini yemem gerekiyormuş...Tatlı anı olarak kaldı gene de...tesekkur ederim canım geçti gitti.
Eve iyice yerleştik sayılır. Aradığımı bulabiliyorum ...prizlerin yerini biraz karıştırıyorum ama![]()
Aynen bencede anlayanlar bide el atsin bakalımAfiyet olsun canım benim
Bu topiğe bşr falcı lszım![]()
Okul mahvetti beni canim deli gibi ev temizledik 5 gundur
Daha yeni başladı oku be pinoş işijde zor yaa vallaha çocuk şeylerde gözümde yoruyorOkul mahvetti beni canim deli gibi ev temizledik 5 gundur![]()
Canim gecen hafta başladı benimkiDaha yeni başladı oku be pinoş işijde zor yaa vallaha çocuk şeylerde gözümde yoruyor![]()
Evette işte hayırlısı oksun canım beniimCanim gecen hafta başladı benimki
Amin canım benim ❤Evette işte hayırlısı oksun canım beniim