- 25 Ağustos 2019
- 62.503
- 120.027
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.981
az önce bende tam bunu açmıştımmm buda gecelerii sabah ederdummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zamanları bende çok özlüyorum gerçekten eskiden herşey daha güzeldihala aklıma geldikçe dinlerim hattaa yaaa
gene hala nederdim varsa ahh eski zamanlarımm 15li 18li yaşlarda negüzeldii![]()
Ya ben bu sohbet topıklerıne cıdden yetısemıyorum haSabahları günaydın mesajı isterim o zaman![]()
huhuvuvvvvvvv senii kaçırıcamm kayınçomaayok canım benim hiç sevgilim olmadı![]()
En iyisi. Bızım olduda ne halta yaradıyok canım benim hiç sevgilim olmadı![]()
Ayy bu şarkıda çok iyidi![]()
Ben.seni.arar bulurum.cicegeem merak etme senYa ben bu sohbet topıklerıne cıdden yetısemıyorum haunutuyrm da
şimdiki ergenlerrr benim yaşadığım gibi değillO zamanları bende çok özlüyorum gerçekten eskiden herşey daha güzeldi![]()
Yaa dimi emo vardı emoşimdiki ergenlerrr benim yaşadığım gibi değill
apaçiiler oluyodu saçlar değişik erkekler![]()
haaahhhh emo ydu ayy hahahahah onu hatırlamaya çalışıyordum şuanYaa dimi emo vardı emosaçlar uzatılır kahkül birde alın kapalı
![]()
![]()
Ayyy evett evett fotograflar tepedenhaaahhhh emo ydu ayy hahahahah onu hatırlamaya çalışıyordum şuan
Eki Görüntüle 2913612 Eki Görüntüle 2913613
ATARIMMM balım yaSabahları günaydın mesajı isterim o zaman![]()
ahahah facebook profil fotom kırmızılı hahahahaaahhhh emo ydu ayy hahahahah onu hatırlamaya çalışıyordum şuan
Eki Görüntüle 2913612 Eki Görüntüle 2913613
aynen bilmezler üstüne bir de ayy bunlar neeeğğğğ derlerAyyy evett evett fotograflar tepedenşimdikiler bilmez bunları
![]()
bilmezz tabiii tiktok manyağı oldularrrAyyy evett evett fotograflar tepedenşimdikiler bilmez bunları
![]()
abovvv hahahahahahaahahah facebook profil fotom kırmızılı hahaha![]()
![]()
![]()
ergeniz ergen o zmanlarabovvv hahahahahaha
profil fotoğrafını buldum![]()
ergenliğini öperimmmergeniz ergen o zmanlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()