- 25 Ağustos 2019
- 62.503
- 120.027
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.101
Yaaa nedenkiii gidiyorsun kocan yok diyemiPazartesi gunu koye gidecem ya 3 4 gun hic giremiyecem int yok ya orada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa nedenkiii gidiyorsun kocan yok diyemiPazartesi gunu koye gidecem ya 3 4 gun hic giremiyecem int yok ya orada
Sirkeli su fıs fısa koy güzle siliyorDuşakabin temizliğinde önerisi olan var mı ?
Yoksa duşakabinin camlarını kırıp 'ay nasıl oldu bilmiyorum' deyip buzlu cam taktircam da![]()
Esim giderse 3 4 aya anca giderim diyeYaaa nedenkiii gidiyorsun kocan yok diyemi
Eşin giderse köydemi kalcaksın hep çekmiyoda bideEsim giderse 3 4 aya anca giderim diye
Tsklr ederim kuzumafiyet olsun canımmmmm ,fincanlar çok hoş
Tsklrellerine sağlık canım :)
TsklrSefan olsun zemzem
Aaa çok güzelTsklr ederim kuzumkahve makinamle hediye geldi onlar,bende cok begendim
Peki o zamanBiraz kkdan uzak kalıp kafa dinlemek istedi kuzumm ortada birşey yok![]()
Üç kez sildim yok kuzu olmadı .Sirkeli su fıs fısa koy güzle siliyor![]()
A aaaa.Migrosta duşsil var. Ben her duşta veya 2 3 duşta bir onu sıkıyorum camlara bekletiyorum çok leke varsa süngerle ovuyorum. Sonra fıskiyeyi tuttummu tamam. Birdaha ne kurulama istiyor ne birşey mis gibi temizliyor![]()
Afiyet olsun naz.
Sizede afiyet olsun canım benimAfiyet olsun naz.
Bizim de çay*dizi saatimiz
İyi akşamlar canımm
Süs ve püs beni hiç sevmedi tatlım ya ..beceremedim inan...erkek Fatma geldim gidiyorum ..susluleri severim ama... şıkır şıkır gezsin tozsun gençler çok hoşuma giderBelkideesende o zaman süslü püslüydün hehh ablamm
![]()
Nikocum çamaşır yumuşatıcısı güzel temizliyor.Duşakabin temizliğinde önerisi olan var mı ?
Yoksa duşakabinin camlarını kırıp 'ay nasıl oldu bilmiyorum' deyip buzlu cam taktircam da![]()
Yaaaaa hahaha ablam yaa sende ben gibi cok sadesin o zamanSüs ve püs beni hiç sevmedi tatlım ya ..beceremedim inan...erkek Fatma geldim gidiyorum ..susluleri severim ama... şıkır şıkır gezsin tozsun gençler çok hoşuma gider![]()
Nikocum çamaşır yumuşatıcısı güzel temizliyor.
Sağol canımmİyi akşamlar canımmAfiyet olsun
![]()