Özledim guzumm piçaklı halini🤩
Yaaaaaaa özledunmii beniii beniii biriyle aldatmadun demiii🔪🔪🔪🔪🔪

Screenshot_20210807-233023_WhatsApp.webp

Kıyamam ağlama 🥺 Ben bakmiyorum guzum ama az cok biliyorum o diziyi benim kankalar bakıyor sagolsunlar grupta yaziyorlar izlemiş kadar oluyorum😅🤣
Hahahah o kankalara selam yavvv daha birsürü var dizi daha salı günü masumlar apartmanı var 🥺 kış dizileri çok severim dizi manyağıyım normalde camdaki kız ile ilgiki dizi topigim var orda yorumluyorum kendi kendime izleyen olursa gelir yazar bide😁

Hahahah o kankalara selam yavvv daha birsürü var dizi daha salı günü masumlar apartmanı var 🥺 kış dizileri çok severim dizi manyağıyım normalde camdaki kız ile ilgiki dizi topigim var orda yorumluyorum kendi kendime izleyen olursa gelir yazar bide😁
20210909_235431.webp

Yaaa sen Masumlar Apartmanı dedin banada bildirim geldi youtubedan 😅🤣🤗 Ben bu diziyi seviyorum lakin onuda sürekli takip etmiyorum🤷🏼‍♀️😬

• Komik
Reactions: Jou
Aaa evett o güzell ama ben enbaşından beri izleyemediğim için kızz hiç izleyemedim ara ara baktım tabi
Çok güzel bir dizi 🤗 Cumartesi akşam başliyo heyecan yaptim:rolleyes: Samimiyetle söylüyorum yıllardır bir dizi baslayacak diye böyle sevinmedim ben. Zaten pek dizi takip etmem. Eşim tarih dizilerine bakar onla bazen bende bakarim ama öyle merakla izlemem yani🤷🏼‍♀️

• Beğen
Çok güzel bir dizi 🤗 Cumartesi akşam başliyo heyecan yaptim:rolleyes: Samimiyetle söylüyorum yıllardır bir dizi baslayacak diye böyle sevinmedim ben. Zaten pek dizi takip etmem. Eşim tarih dizilerine bakar onla bazen bende bakarim ama öyle merakla izlemem yani🤷🏼‍♀️
Olsunn izlediğin var sonuçta o konu yoksa onu açabilirim dicem de cumartesi kardeşim dizisi var onu izliyorum gönül dağına hiç fırsatım olmayy😒

Olsunn izlediğin var sonuçta o konu yoksa onu açabilirim dicem de cumartesi kardeşim dizisi var onu izliyorum gönül dağına hiç fırsatım olmayy😒
Neyi seversen onu izlersin guzzuuum🤗🤣 Benim sarj eyvallah dedi yatayim bende 😅 Hadi iyi geceler bebemm🥰 Piçak güzelum🔪

• Muhteşem
A aaaa.
Migrosa bakcam hemen yarnn
Bak canım ben eve sıfır girdim hiç leke yoktu gerci. Hep onu kullandım 2 senedir. Hiç oluşmadı. Ama mesela bu hamilelik sürecinde 2 3 ay kullanmadım kimyasal diye kokusu var birde kabinin içinde solumamak için. Birikti su lekeler oaman. Geri kullanmaya başlayınca geçti yine ☺️
CDC54DA7-5FED-4C00-A02A-CA5D7FF99D56.webp

Back
X