- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa ben çok özledimm çokk yirim yirimm senii yavvv ısırr diş izi yappHahah seviyim ama seni çok özlemişim napim ısırıyım mı az da![]()
Hahah saat yapimm sanayaa ben çok özledimm çokk yirim yirimm senii yavvv ısırr diş izi yapp![]()
Bi şi yapmayın uleynnn ayrılınHahah saat yapimm sana![]()
benceeeeee
Sen üzüm yeHahhabu arada mercimek mi dedin sen ayy bende yapim bari yaa
yemek bulamamıştım
![]()
Hahah ama hasretlik var paremBi şi yapmayın uleynnn ayrılın![]()
vallahaaaa şuan ben yaptım bittii aşkoo efsane olduu azcukta kimyon çok yakıştıııHahhabu arada mercimek mi dedin sen ayy bende yapim bari yaa
yemek bulamamıştım
![]()
Hasretlik olunca ısırmak mi oluyor sapuklarHahah ama hasretlik var paremnasıl özlemişim geleni ısırasjm geliyo
![]()
beni ısırrrrrr ooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffHahah ama hasretlik var paremnasıl özlemişim geleni ısırasjm geliyo
![]()
şimdi birşey derdimdeeeeHasretlik olunca ısırmak mi oluyor sapuklar![]()
Aa ben hiç kimyon katmazdım kız. Yakışıyor muvallahaaaa şuan ben yaptım bittii aşkoo efsane olduu azcukta kimyon çok yakıştııı![]()
Ama ısırarak seviyoruzHasretlik olunca ısırmak mi oluyor sapuklar![]()
çok yakışıyoo çok dökme bi çay kaşığından az çok güzel olduAa ben hiç kimyon katmazdım kız. Yakışıyor mu
kimyon gazı alır atAa ben hiç kimyon katmazdım kız. Yakışıyor mu
sağoll kuzumm benim bırakmadımkii ilaç bitti doktor okadar verdiiii
şimdi vücut tabi şaşırdııı
yarında korona aşısı olcam vuracam istanbula akşama arkadaşımın düğünü var biran önce onuda atlasam iyi olcak ya
beni ısırrrrrr ooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hem yala hem ısırr nasılll
![]()
heee kızz sorma bu ay benim en şanssız günüm olmuş ağustostaAman üst üste gelmiş senin tam herşeye dikkat etmen gereken zamanlarÖzellikle aşıdan sonra kendini fazla yorma. Düğünde de dikkat et emi
![]()
Ben yeni gördüm burda geldiysen demek denk gelmedik