- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.661
Ğünaydın Canlarım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seyahat otobüsündeyim şuan kuzumm tamda simdi kalktı istanbula yolculuk sabah aşımıda oldumm bide ustüne savah regl oldum gibi tam degilde geldi gelecek soka girdim biokadarda sevindim buayda gecikcek sandım okadar igneler vuruldum antibiyotikler ictim falann antiboyik demekki enfeksiyonu hepten söktü düzeldii galiba yaNapion bitanem![]()
Yaşnaz merhabaİyim canım sen nasılsın![]()
Canım öncelikle geçmiş olsun. Aşın şifa getirsin. Sağlıkla git gel. Hayırlı yolculuklar.Seyahat otobüsündeyim şuan kuzumm tamda simdi kalktı istanbula yolculuk sabah aşımıda oldumm bide ustüne savah regl oldum gibi tam degilde geldi gelecek soka girdim biokadarda sevindim buayda gecikcek sandım okadar igneler vuruldum antibiyotikler ictim falann antiboyik demekki enfeksiyonu hepten söktü düzeldii galiba ya
Abla günaydın nasılsınYaşnaz merhabaöncesinde tanıştık mi inan hatırlamıyorum. Son bir aydır kafam öyle karışık ki...tanismadiysak bir selam vereyim dedim. Mesajlarını görüyorum ama emin olmadığım için bir şey diyemiyorum. Ben Meryem.
Kendi halinde biriyim. Buradaki kızları çok seviyorum. Uzaktan seni tanıyorum.
![]()
Merhaba bende tanısmadık diye hatırlıyorumYaşnaz merhabaöncesinde tanıştık mi inan hatırlamıyorum. Son bir aydır kafam öyle karışık ki...tanismadiysak bir selam vereyim dedim. Mesajlarını görüyorum ama emin olmadığım için bir şey diyemiyorum. Ben Meryem.
Kendi halinde biriyim. Buradaki kızları çok seviyorum. Uzaktan seni tanıyorum.
![]()
Günaydın mis kokulum.Abla günaydın nasılsın
Tanışmadığımıza ilk kez çok seviniyorum.Merhaba bende tanısmadık diye hatırlıyorumama sana abla dediklerine göre büyügümüzsün bende abla diyeyim o halde bende yasemin tanıştığımıza memnun oldum
![]()
Ohh ne güzel ne şanslısın..Günaydın mis kokulum.
Sabah yürüyüşe sahile indik. Gelirken çay simit kahvemizi hallettik. Sporun maddi etkisi gitti gibi ama ruhen çok iyi geldi. Yolda bir sürü kedi sevdim.cok şükür iyim sen nasılsın? Güzel bir hafta sonu gecirmeni dilerim.
![]()
Sağolll canummmmCanım öncelikle geçmiş olsun. Aşın şifa getirsin. Sağlıkla git gel. Hayırlı yolculuklar.Arada düğün dedikodusu yapabiliriz .
![]()
Kayinvalidelerin takı merasiminde sagli sollu durup yüzlerinde zoraki bir gülümsemeyle çaktırmadan takıları takip etmelerini kaçırma bak...orada çok malzeme var.Sağolll canummmmHahahaha ayy yapalımm abla tam da bana uyar vallahaaaa
![]()
Cok tesekkür ederim abla ozamanTanışmadığımıza ilk kez çok seviniyorum.aaa abla aşk olsun deseydin üzülür kızardım kendime
sag olasın seve seve ablan olmaktan memnun olurum.
![]()
Aaaaa doğru bak hiç akluma gelmedi orası bakacam neelr olcak kız olmak çok zor takılar bile kayananya gidiyo düğün gunü çok stresli oluyo benim kaynanam anında kaptı posetler altinalri paralarıKayinvalidelerin takı merasiminde sagli sollu durup yüzlerinde zoraki bir gülümsemeyle çaktırmadan takıları takip etmelerini kaçırma bak...orada çok malzeme var.![]()
Sordum dun kana bakma gereği duyulmamisHe canım genelde Ecopirin kullanıyorlar.
ASSOSyal trombosit pıhtılaşma gibi bir sıkıntı var mı bilmiyorum ama öyle bir rahatsızlığın varsa veyahut ailede varsa doktora danışmadan kullanma derim. Pıhtılaşma için sulandırıcı kullanıyorlar evet ama herkesin kullandığı doz farklıdır o yüzden böyle birşey varsa doktora danış mutlaka
Ahaahah ablaa hiç bunu bilmiyordum akşama bende bir düğüne gidicem deniyim bunuKayinvalidelerin takı merasiminde sagli sollu durup yüzlerinde zoraki bir gülümsemeyle çaktırmadan takıları takip etmelerini kaçırma bak...orada çok malzeme var.![]()
Hahahaahahahha sen kime laAhaahah ablaa hiç bunu bilmiyordum akşama bende bir düğüne gidicem deniyim bunu![]()
Dıdımın dıdısınaHahahaahahahha sen kime la