- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.781
yapılacak o düğün, o kadar!Yok illa düğün olacak, yeter ki akbabalara pardon akrabalara asdasdadsfags dedikodu edecek ortam olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapılacak o düğün, o kadar!Yok illa düğün olacak, yeter ki akbabalara pardon akrabalara asdasdadsfags dedikodu edecek ortam olsun
Yaptık, borcu olanlar borcunu takmadığı gbi yeyip içip gittileryapılacak o düğün, o kadar!
Eh eh aynen birde çok istersen yakınlarınla bir yemek tamamDi mi giy gelinliği "Eveeeeeeeeeet" diye cevap ver iki foto çekin bitti gitti ay hayali bile güzel
Kız sen nick mi değiştin Mimariye miydin sen başka topicten hatırlıyorum ben seni sanki yazmıştık mı naptı hatırlamıyorum ama![]()
Bir eyeliner çekcem şaha kalksın dimi zorunlum. Kafama da sim dökeyimmi görümce olarakÇok suslen ruju eyelineri daya geç
Suslen .çok hirsliyim bu yaz suslenemedim kuduruyorum![]()
Küçükken döktürüyodum düğüne giderken kafamaBir eyeliner çekcem şaha kalksın dimi zorunlum. Kafama da sim dökeyimmi görümce olarak![]()
Bende döktürüyordum o zamanlar modaydı kızKüçükken döktürüyodum düğüne giderken kafama![]()
Duğübdeydim kuzum ama aşı beni etkiledi şuan pertimDüğündemisin![]()
Galiba bitanem yaa içmedende iyileşiyolar sıkma canınıKuzum hickimse aramıyor. Sadece favicovir verildi herkese o kadar,icersen iç icmezsen icme. Artık önemsenmiyor galiva![]()
Abovvvvv kim dedi yasnazla buluşucağımızı
Pişt, ne yapıyorsunYaa kıskandım amaa![]()
Huhuvvvv bizimki peşine koştu çıkamadılar odadanUf bakamadım yaa tam ters yöne oturduksadece takıları çıkarmaya giderken takıları almaya gidenlere kaynananın yaptığı harwketleri görebildim
![]()
Öyle knusuyodunuz gecenAbovvvvv kim dedi yasnazla buluşucağımızı
Ama coconat la minnoş kesin bakk oklava geçirebilirsin!!!!![]()
Oturduğu yer eben çok takılmışımdır gidersem belki görürümm yasomuuÖyle knusuyodunuz gecen![]()
Takılmaca canım sen napıyosunPişt, ne yapıyorsun
PüüüüAaaa heycan yaptım tamam yavrucuk geldiğim de senide gorucem kızlara foto atarız ohhh ohhh diye![]()
Ah inşallahOturduğu yer eben çok takılmışımdır gidersem belki görürümm yasomuu![]()
Assssiri sıkıldım bugün ya, dizi acicam şimdi yetti canıma , öpüyorum bebikimTakılmaca canım sen napıyosun![]()
Kocişin nerdeAssssiri sıkıldım bugün ya, dizi acicam şimdi yetti canıma , öpüyorum bebikim