• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burada esiyooo uyumak istiyorum ya😂
sabah 5 te geçte değil çok erken yavvv vallaha yaa bi kadın olarak çalışmakta çok zor çalış eve gel çocuğa bak evi düşün yemek yap falan
sonra isyanlarda olarukkk :KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:

sabah 5 te geçte değil çok erken yavvv vallaha yaa bi kadın olarak çalışmakta çok zor çalış eve gel çocuğa bak evi düşün yemek yap falan
sonra isyanlarda olarukkk :KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
Galiba ben mezarda dinlencem oğlumun yanına gömsünler beni oğlumla sarılarak uyumak istiyorum

MssPARE MssPARE paaaaaaaarrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neresunn yavvvvvvvv döndünmü tatilden hele ses verrrr :rolleyes: gell orman oynayahhhh
Geldim hayatım dün akşam evdeydim

Orman mi nasıl oyun ola o :KK53:

• Komik
Reactions: Jou
Geldim hayatım dün akşam evdeydim

Orman mi nasıl oyun ola o :KK53:
uleeeeeee roman yazacağııma orman yazmışımmm ağzımla roman diyorum ama yazarken orman yazmışımm allahummmm kafalar birmilyonnnn :confused:sensizlikk böyle birşey iştee ses vermiyinnn:confused:

uleeeeeee roman yazacağııma orman yazmışımmm ağzımla roman diyorum ama yazarken orman yazmışımm allahummmm kafalar birmilyonnnn :confused:sensizlikk böyle birşey iştee ses vermiyinnn:confused:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

• Komik
Reactions: Jou
Guzuuuumm sen kiskaniyon mu beni 🤩 Yirim seni bak 🤭 Kız sen kocanida cok kiskaniyon mu böyle 🤣
Evveetttt kocamı da kıskanıyorum sevdiğim insanlara hep böyleyim yavv bosuna görmüyorum saçma rüyaları dün sabah rüyamda kocam başkasıyla konuşuyodu kaynanamın evinde laklak beni görmüyorduu uyandırdım onu uyutmadımm 🤣🤣

Tövbe canım 😆
Ama uyuyacak başımı kaşıyacak vakit yok juzum ya
Tabiii çok haklısın be migimm ama herkesin derdi ayrı başka yinede haline şükrett seni ayakta tutacak bi evladın var çok şükür

Back
X