- 25 Ağustos 2019
- 62.492
- 119.998
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.941
oooo kapalıysa ne güzel işte burası açık ve sıcak bastuu5 ten beri gğn aymadı bende daha
hava kapalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo kapalıysa ne güzel işte burası açık ve sıcak bastuu5 ten beri gğn aymadı bende daha
hava kapalı
Burada esiyooo uyumak istiyorum yaoooo kapalıysa ne güzel işte burası açık ve sıcak bastuu
sabah 5 te geçte değil çok erken yavvv vallaha yaa bi kadın olarak çalışmakta çok zor çalış eve gel çocuğa bak evi düşün yemek yap falanBurada esiyooo uyumak istiyorum ya![]()
Galiba ben mezarda dinlencem oğlumun yanına gömsünler beni oğlumla sarılarak uyumak istiyorumsabah 5 te geçte değil çok erken yavvv vallaha yaa bi kadın olarak çalışmakta çok zor çalış eve gel çocuğa bak evi düşün yemek yap falan
sonra isyanlarda olarukkk![]()
Geldim hayatım dün akşam evdeydimMssPARE paaaaaaaarrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neresunn yavvvvvvvv döndünmü tatilden hele ses verrrr
gell orman oynayahhhh
anaaaa sus hele kızz tövbe dee bismillahhh vallahaa pişman ettin öyle dediğimeeeGaliba ben mezarda dinlencem oğlumun yanına gömsünler beni oğlumla sarılarak uyumak istiyorum
uleeeeeee roman yazacağııma orman yazmışımmm ağzımla roman diyorum ama yazarken orman yazmışımm allahummmm kafalar birmilyonnnnGeldim hayatım dün akşam evdeydim
Orman mi nasıl oyun ola o![]()
uleeeeeee roman yazacağııma orman yazmışımmm ağzımla roman diyorum ama yazarken orman yazmışımm allahummmm kafalar birmilyonnnnsensizlikk böyle birşey iştee ses vermiyinnn
![]()
napiyinn :)
Tövbe canımanaaaa sus hele kızz tövbe dee bismillahhh vallahaa pişman ettin öyle dediğimeee![]()
Uzandım her an uyuyana bilirim uyanada kk da dolaşıyorum sen ne yapıyorsunnapiyinn :)
Guzuuuumm sen kiskaniyon mu beni
Allah a şükür canim sen nasılsın@ASSOSyal canımm nasıl oldun
@zorunlunick ❤ @coconatt@Mavera4268
![]()
Madammor
@pina
@Catlak-kurabiye
@Morrmeneksee
@mavikelebek34
@Elhan ❤
MssPARE
@Yasnaz
kızlarrr sizler nasılsınız :)
galiba biz çalışkan işçilerizayılamadılar şu pazartesi sendromu yaşıyolarr galibaaa![]()
he valla şimdi çamaşır serdim 5 dkda su gibi oldumoooo kapalıysa ne güzel işte burası açık ve sıcak bastuu
bende iyiyim çok şükür canımAllah a şükür canim sen nasılsın![]()
Evveetttt kocamı da kıskanıyorum sevdiğim insanlara hep böyleyim yavv bosuna görmüyorum saçma rüyaları dün sabah rüyamda kocam başkasıyla konuşuyodu kaynanamın evinde laklak beni görmüyorduu uyandırdım onu uyutmadımmGuzuuuumm sen kiskaniyon mu beniYirim seni bak
Kız sen kocanida cok kiskaniyon mu böyle
![]()
Dimi sizin oradada var demekkiihe valla şimdi çamaşır serdim 5 dkda su gibi oldum![]()
Tabiii çok haklısın be migimm ama herkesin derdi ayrı başka yinede haline şükrett seni ayakta tutacak bi evladın var çok şükürTövbe canım
Ama uyuyacak başımı kaşıyacak vakit yok juzum ya