- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.981
afiyetle yemek nasip olsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyetle yemek nasip olsun canım
Yap be cok kolay pratik oluyo kışıno yoğunsun canımm ben hiç yapmıyorum kışlık hazırlığı ama böyle görünce de hevesleniyorum yapasım geliyor![]()
Sağol canım benimafiyetle yemek nasip olsun canım![]()
En fazla 45 te yanıyo bizim ya ama 350 geliyo tabii 400 ze de ciktigi oluyo benim altım boş bide gerçekten bide oda farkediyo ortasında otursak böyle olmazdı belkideçok gelmiyor kuzum. en fazla 230 falan gördük biz. millet 400 500 ödüyor
iskan olmayınca siz tabi komple binanın faturasını bölüyorsunuz değil mi. siz az yaksanızda mecbur diğerleriyle aynı oluyor
Oohh ohh masaallahh sana helee bende yemek ediyorum şinidenNapım işte bugünde bibet yaptım kışlık bitti şimdi tv izliyorm daha dus alcam yemek yapcamsen
annemler veriyor ki bende ondan yapmıyorum ama seneye birşeyler yapıcamYap be cok kolay pratik oluyo kışın5 sene olucak evleneli 3 senedir yapıyorum bende
kesinlikle altından kaynaklanıyordur canım. ben en üstteyim altımdaki yakınca benim kapatasım geliyor mesela çok farkediyorEn fazla 45 te yanıyo bizim ya ama 350 geliyo tabii 400 ze de ciktigi oluyo benim altım boş bide gerçekten bide oda farkediyo ortasında otursak böyle olmazdı belkide
Evvveeeeeettttttttttttt eee artıkk bi roman oynayakmıı yapp roman eşliğinde bi sohbet bi dedikodu olsun topik bi şenlensemiii artık diyorummmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haftasonu bitti hele artıkkk haftaiçi kk da çalışıyorduk neresunuzzzzz
![]()
@ElhanMinnosprenses @coconatt
Cookiie @MssPARE @madammor @Morrmeneksee @Catlak-kurabiye
bebeklinick
@pina @Mavera4268mavikelebek34 @Migim @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @Lavinia_84 @halleyyy
Banada veriyo annem ama kendi yaptığın gibi olmuyo canımannemler veriyor ki bende ondan yapmıyorum ama seneye birşeyler yapıcam![]()
Ne pişiriyosunOohh ohh masaallahh sana helee bende yemek ediyorum şiniden![]()
evet haklısın canım. birkere deniyim bakalım seneye ömrüm varsa becerebilcemmiBanada veriyo annem ama kendi yaptığın gibi olmuyo canım![]()
Dimiii ama enüst tesin üstünden farkediyomu hiç sogukluk oluyomukesinlikle altından kaynaklanıyordur canım. ben en üstteyim altımdaki yakınca benim kapatasım geliyor mesela çok farkediyor
hamarat insanın hali bir başka oluyor tabi maşaAllah sana
İyiyim perim, namaza dönmeye başladım yavaştan@ASSOSyal canımm nasıl oldun
bebeklinick ❤ @coconatt
@Mavera4268
@madammor
@pina
@Catlak-kurabiye
@Morrmeneksee
![]()
mavikelebek34
@Elhan ❤ @MssPARE
@Yasnaz
kızlarrr sizler nasılsınız :)
Misss gibi oldu vallaha yakınında otursam 3 er tane almıstım
İnşallah nasip olurda yaprsın kuzumevet haklısın canım. birkere deniyim bakalım seneye ömrüm varsa becerebilcemmi![]()
Seve seve veririm bebeğimMisss gibi oldu vallaha yakınında otursam 3 er tane almıstım![]()
Sağol canımmhamarat insanın hali bir başka oluyor tabi maşaAllah sana
Allah kabul etsin arkadasımm benimde dönmem lazımİyiyim perim, namaza dönmeye başladım yavaştan
Yaz gelince bozuyorum![]()
Birgün bir vakit diğer gün 3 vakit derken kalk zorla kendini kuzumAllah kabul etsin arkadasımm benimde dönmem lazım![]()