çok gelmiyor kuzum. en fazla 230 falan gördük biz. millet 400 500 ödüyor 🙄
iskan olmayınca siz tabi komple binanın faturasını bölüyorsunuz değil mi. siz az yaksanızda mecbur diğerleriyle aynı oluyor
En fazla 45 te yanıyo bizim ya ama 350 geliyo tabii 400 ze de ciktigi oluyo benim altım boş bide gerçekten bide oda farkediyo ortasında otursak böyle olmazdı belkide

En fazla 45 te yanıyo bizim ya ama 350 geliyo tabii 400 ze de ciktigi oluyo benim altım boş bide gerçekten bide oda farkediyo ortasında otursak böyle olmazdı belkide
kesinlikle altından kaynaklanıyordur canım. ben en üstteyim altımdaki yakınca benim kapatasım geliyor mesela çok farkediyor

Evvveeeeeettttttttttttt eee artıkk bi roman oynayakmıı yapp roman eşliğinde bi sohbet bi dedikodu olsun topik bi şenlensemiii artık diyorummmmm :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6:
haftasonu bitti hele artıkkk haftaiçi kk da çalışıyorduk neresunuzzzzz :110::110:

roman-havasi.gif

@Elhan Minnosprenses Minnosprenses @coconatt Cookiie Cookiie @MssPARE @madammor @Morrmeneksee @Catlak-kurabiye bebeklinick bebeklinick
@pina @Mavera4268 mavikelebek34 mavikelebek34 @Migim @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @Lavinia_84 @halleyyy

yine geç kaldım ne kadar çok konuşmuşsunuz

kesinlikle altından kaynaklanıyordur canım. ben en üstteyim altımdaki yakınca benim kapatasım geliyor mesela çok farkediyor
Dimiii ama enüst tesin üstünden farkediyomu hiç sogukluk oluyomu
Benim altım ofisss resmen buzgibi oluyo aşağıda yakıyoruz diyolar ama hic farketmiyo aynı şeyyy buz

Back
X