Çarşamba bir gideyim diyetisyene iyi bir kilo vermiş olursam o gün alırım😍
Gerci o gün mantıda yaparım dedim. Yoksa burgermi söylesek dedim. Künefemi yesem cipsmi yesem. Ufff :KK34:
Hepsini ogününn tadını çikar aşkoommm istediğini yee asıll bigün ün oyle yapabilirsin vücudun şaşırsın 😍

Perim kızında vakit geçmiyor soğuk bende yazın çalışıyorum inan hiç anlamıyorum bur hayat tatile gittim hepsi bu inan yoruldumn🤣🤣
Yazın çok sıcak. Nem çok burda dayanılmuyor ben kış insanıyım üşümeyi seviyorum☺️
yazın işi çok oluyor ama haklısın insan yoruluyor🤣

Masterchefte bugün künefe var pareemmm
Peri diyo markette var bimde bende diyorum bime guvenmiyorum pek migrostan all kurabiye izleyemicem gakiba canım çekecek dedi hahaha🤣
Ya ben bimden aldım iğrençti hiç sevmedim hiç güzel değildi almayın sakin ha

Yokmuş burda 😒 kocam arıyo bakıyo şuan 🤣
Pastanelerde vardır aslında bitanrm ya artık çoğu pastanede ben görüyorum. Orada büyük bir pastane vardı adını şuan hatırlamıyorum. TerAs gibi biyerdeydi. Belki orda vardır

Kız hepsini yesem 2 haftanınnhepsi gitti 🤣🤣
Hahahahah o zaman kalorine göre bak diyetkolikten buldu kocişimm faruk güllüoğluya yeni gelmiş daha yeni satılışa çıkarmışlar 1 kilosu 138 lira 500 gramıda 68 😒 çokmuş beaa ama alacam sana maaş gelsin dedi 🙈🙈

Pastanelerde vardır aslında bitanrm ya artık çoğu pastanede ben görüyorum. Orada büyük bir pastane vardı adını şuan hatırlamıyorum. TerAs gibi biyerdeydi. Belki orda vardır
Neresini dedin acep öyle heryerdende almıyo işte farukgüllüoğluna gelmiş yeni kuzum alcak 😍

Hahahahah o zaman kalorine göre bak diyetkolikten buldu kocişimm faruk güllüoğluya yeni gelmiş daha yeni satılışa çıkarmışlar 1 kilosu 138 lira 500 gramıda 68 😒 çokmuş beaa ama alacam sana maaş gelsin dedi 🙈🙈
Güllüoğlu bizim sokakta var ilk açıldığında eşim gitti foto attı orda çeşitlerden. Ben yine herzamanki huyum hiç bilmeden git en pahalısını seç. 5 dilim tatlı 70 küsüre almıştı 😒😒😒

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Back
X