- 25 Ağustos 2019
- 62.491
- 119.996
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.101
Oooyyy canuuummmmmmmSevgi pıtırcığı bu yavru yaaa
Seni sevmek benim için bir şereftir
Kayıtsız kalınmaz ki sana![]()
Aşk böceğumm iyiki tanımışım ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooyyy canuuummmmmmmSevgi pıtırcığı bu yavru yaaa
Seni sevmek benim için bir şereftir
Kayıtsız kalınmaz ki sana![]()
Tatlılarda pahalı işteeGüllüoğlu bizim sokakta var ilk açıldığında eşim gitti foto attı orda çeşitlerden. Ben yine herzamanki huyum hiç bilmeden git en pahalısını seç. 5 dilim tatlı 70 küsüre almıştı![]()
Hmmm hatırlamıyorumki kuzum yaa. Enesoğlu olabilirmi?Neresini dedin acep öyle heryerdende almıyo işte farukgüllüoğluna gelmiş yeni kuzum alcak![]()
Yok guzuuumm benim takıldiğıni biliyorumHahahah trip ustune trip attim bide diyoki noldu dedimki karıyla konuş sen diyoki hangi karı yavvv bırak şimdi ruyayı diyo hahahahoptü öptü kıyamadım affettum
Yalnız kuzumm takılıyorumm tabiki rahatsız oluyorsan söyle kıskanmiyim![]()
İmmmm bilmyorum orayı desemHmmm hatırlamıyorumki kuzum yaa. Enesoğlu olabilirmi?![]()
Sorma çok kuzum ne ucuzkiTatlılarda pahalı iştee![]()
Bende seni seviyorummm ama bitek beni sevYok guzuuumm benim takıldiğıni biliyorumSeviyom seni gıızz
![]()
Belkide yalnış biliyorumdur kız ismini sanki öyle anımsar gibi oldumİmmmm bilmyorum orayı desem![]()
Hep şu masterchefin yüzündenSorma çok kuzum ne ucuzki![]()
Püüü sanaaaağğğğ
Hahahaha bende oyle dedim bilmiyorumm amaaannnn alacak bigün hayurlusuuBelkide yalnış biliyorumdur kız ismini sanki öyle anımsar gibi oldum![]()
Doğru hatırlamışım baktım googleden öyle bir pastane varHahahaha bende oyle dedim bilmiyorumm amaaannnn alacak bigün hayurlusuu![]()
Bugün hiçbirdizim yok yaaaaaaaaaBen birazdan değiştircrm![]()
Uleeennnn hahahahahaaha bakarmışta heleDoğru hatırlamışım baktım googleden öyle bir pastane var![]()