- 28 Haziran 2011
- 63.670
- 159.860
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.141
Canım minnosum çok şükür iyiyim, idare ediyorumASSOSyal sosyalim iyileştin mi yoğunluktan giremiyorum burayada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım minnosum çok şükür iyiyim, idare ediyorumASSOSyal sosyalim iyileştin mi yoğunluktan giremiyorum burayada
Çok şükür bitanem sen nasılsın napan, sen iyileştin miHuhuvvv tamam sosyalimm oyy nasulsunn iyimisin kuzummm
Vallaha iyice toparlanmaya başlıyorum bitanemm de bi başım çatlamaya başladı bugün nedenÇok şükür bitanem sen nasılsın napan, sen iyileştin mi![]()
Ah be kuzu geliyoiste nedense, rabbim korusunVallaha iyice toparlanmaya başlıyorum bitanemm de bi başım çatlamaya başladı bugün neden
Sende cok dikkat et kendine kuzum benimmAh be kuzu geliyoiste nedense, rabbim korusundikkat et kendine
![]()
Çok şükür canım unuttu falan diye düşünme aklımdasınCanım minnosum çok şükür iyiyim, idare ediyorumsen nasılsın, oy kuzum senin telaşın var
![]()
Her sabah değil mş sınrasında tokGünaydın sürekli burnu sile sile gına geldi![]()
Sinuzit olabilir bende bilmiyorumHer sabah değil mş sınrasında tok![]()
bekliyorum canımBende kahve (fitrreli) yapım minnoşuma ben eşlik edeyim
afiyet olsun migimm
Günaydın tatlımGünaydınnnn kk nın minnoş,tatlış ,bal hanımları
coconatt
Catlak-kurabiye
MssPARE
Jou
ASSOSyal
Kahve __Kokusu
bebeklinick
cevizli tarcinli kek
Wilma11
BlueBerry4268
mavikelebek34
Morrmeneksee
i p e k
nasılsın paremmmGünaydın tatlım![]()
Aynen öyle valla canım bize denk geldi hepAynennnn eski çağmı kaldı artık araya girdii pandemii pohh gibi patladı bize aşkoo![]()
Olur o kadar sosyalim iyi oldaCanım peyim allah razı olsun, çok şükür iyiyim, ufak tefek şeyler illa olacak![]()
Aboo kız 7 bucukta falanmı içtin kahveni naptın