dokturun vücuda göre veriyor diyeti canım ama sen toksan yemeye bilirsin
Tokluktan öte beni zorladı kuzum ya ben 2 ana 1 ara öğüne alışığım ya. 5 öğün var resmen. Birşeyler hazırlayıp yemekten iş yapamıyorum 🤣🤣

• Komik
Reactions: Jou
Aboovvv hahahaha neelr vermis kız oylee 😄😄 para dayanmazz diyetlik te para 😁
Eşimin iş arkadaşının karısıda gitmiş. Adam listeyi görünce ben bunlara para verceğime karıyı değiştireyim diyormuş töbe yarabbim 🤣🤣🤣🤣

• Komik
Minnosprenses Minnosprenses anca içiyorum 😬😬 B9F280F2-D6CF-420B-8F7C-82249BC9CE02.webp

Eşimin iş arkadaşının karısıda gitmiş. Adam listeyi görünce ben bunlara para verceğime karıyı değiştireyim diyormuş töbe yarabbim 🤣🤣🤣🤣
Evetttt halamdan bilirim oda hep diyetisyene gitti ama buişin parasıda varr yaniii arkadasında dogru diyo ne buu 🤣🤣 senin ki nededi 🤭

Evetttt halamdan bilirim oda hep diyetisyene gitti ama buişin parasıda varr yaniii arkadasında dogru diyo ne buu 🤣🤣 senin ki nededi 🤭
Birşey demedi o ben ona dedim bebek için birsürü para harcıyoruz. En azından diyetisyene harcıyım kendi sağlığım için bakarsın bebek öyle olur dedim 🤣🤣🤣
Eşim para konularını sorun etmez sağolsun. Şu bana lazım şu benim için gerekli dedikten sonra kaç olursa olsun yap al der 🤣

• Beğen
Back
X