- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.221
arada sırada ama soğuk havada süperEvet bende duydum canım. Az iç o zaman abartmadıkca birşey olmazdır o kAdar bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arada sırada ama soğuk havada süperEvet bende duydum canım. Az iç o zaman abartmadıkca birşey olmazdır o kAdar bence![]()
Senden başka kimse görmedii resmi
Uyuyacak yer arıyorum bendeiyiyim nickom sen nasılsın![]()
ne resmi kız işlerim o kadar çoktu ki geri kaldım hep merak ettimSenden başka kimse görmedii resmi![]()
kahve mi basen yapıyormuşbende şekersiz içiyorum ama basen yapıyormuş çok önermiyorlar canım![]()
Buuuuuuune resmi kız işlerim o kadar çoktu ki geri kaldım hep merak ettim![]()
afiyet olsun canım kitabın yeni mi kapağı çok hoşuma gitti aynı zamandaBuuuuuuu![]()
Yaaa evett vardı aslındada hiç okumaya fırsatım olmadı kafama dank etti ha dedim okuyim kafam dağılsın dedimafiyet olsun canım kitabın yeni mi kapağı çok hoşuma gitti aynı zamanda
bende çok okurdum ama artık fırsat bulamıyorum hatta okurum diye bir sürü kitap aldım kitaplıkta beni bekliyorlar ama gözüm hala kitaplarda![]()
okuduysan ne güzel ben elime alıyorum sonra bir bakıyorum farketmeden kenara düşmüş sonra hopp rafa tekrarYaaa evett vardı aslındada hiç okumaya fırsatım olmadı kafama dank etti ha dedim okuyim kafam dağılsın dedimbaya iyi geldi bana
![]()
Amanınnn haaa herkes çok beğeniyor zatennokuduysan ne güzel ben elime alıyorum sonra bir bakıyorum farketmeden kenara düşmüş sonra hopp rafa tekrar
senin o fincanına bir şey olacak bak ikidir gözüm kalıyor![]()
herşeyin zamanı var uyumaUyuyacak yer arıyorum bende![]()
nescafe canımkahve mi basen yapıyormuş
Cilek bitmedi mi peyimAmin sosyalim inşallahhbende sana çilek vereyim
![]()
Çok severimherşeyin zamanı var uyuma
nescafe canım
bende severim basan yaparmış amaÇok severim![]()
sade olarak içiyorum arada aşırı tüketmem ama ona rağmen basenlerimin maşaAllahı varnescafe canım
olabilir fincanlara ve tabaklara zaafım varAmanınnn haaa herkes çok beğeniyor zatennaz önce inanırmısın az daha düşüyodu fincanım şurda 2 dk önce senin yorumunu okumadan önce demekkii senin gözün kaldı
![]()
Aynı bensin kuzummolabilir fincanlara ve tabaklara zaafım var![]()
Çok iyi geldi sosyalimm 2 saatte okudum ara ara kalktım yemekleri yaptım gene oturdum gene okudumAyy burda kitap var ben görmemişim![]()