- 25 Ağustos 2019
- 62.492
- 119.998
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende severim basan yaparmış ama![]()
Bana bişey yaptığı yok.kahve mi basen yapıyormuş
Bayilirim kuzum çok seviyorumÇok iyi geldi sosyalimm 2 saatte okudum ara ara kalktım yemekleri yaptım gene oturdum gene okudumsevermisin okumayı
![]()
SEVDİĞİMİZ ŞEYLER ZATEN HEP KLO YAPAR BASEN YAPAR GÖBEK YAPARsade olarak içiyorum arada aşırı tüketmem ama ona rağmen basenlerimin maşaAllahı var![]()
Yapmasa şaşarım zaten minnosum![]()
Hangi kitabi okuyorsun şu aralarBayilirim kuzum çok seviyorum![]()
Ateş yakuyorrrr sosyalimm amanınnn gelen ateş ister falannDilimi sevmedin mi![]()
Oooo bana güzel bi önerebileceğin bi kitap varmı beni etkileyecek ağlayacam bi kitapBayilirim kuzum çok seviyorum![]()
Benim dolapta var zor günler için saklıyorumCilek bitmedi mi peyim![]()
Bilmem beni bile görmüyolarNerde bu kızlarrr![]()
Etiket yapmazsan nası görek bebeeemm
Ayyyy kızzzz nasul oldu öylee bak iste hic sevmem düdüklüyü buyüzdeennKızlar az daha düdüklüm patlıcaktı aklım çıktı![]()
Allah korusun ya nasi oldu o öyleKızlar az daha düdüklüm patlıcaktı aklım çıktı![]()
Konularda oldu helee yazdım kimse yazdiklarimı okumazsa farketmez tabii huuhhhh birazda etiket olmadan farkedi verin emiiiEtiket yapmazsan nası görek bebeeemm![]()
Geri geri gittim de öyle gördüm vallaKonularda oldu helee yazdım kimse yazdiklarimı okumazsa farketmez tabii huuhhhh birazda etiket olmadan farkedi verin emiii![]()