- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.301
Hiç kullanmıyormusun kuzum senAyyy allahumm yaaa düdüklü deyince benide korkuttunn zaten alamamm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kullanmıyormusun kuzum senAyyy allahumm yaaa düdüklü deyince benide korkuttunn zaten alamamm![]()
Yok kız hayatımda hiç kullanmadım annem kullanırrrHiç kullanmıyormusun kuzum sen
Aaayyy ayni masterchefteki gibi olmus bu ordada yasaniyoya boyle birseyler fışkırıyor içinden falanAttım bile![]()
Ben kullanırdım ama artık kullanamıcam sanırımYok kız hayatımda hiç kullanmadım annem kullanırrr
Onlar napıyorlardı böyle olduğundaAaayyy ayni masterchefteki gibi olmus bu ordada yasaniyoya boyle birseyler fışkırıyor içinden falan
Aaayyy lazum değill yaaa bırakk başımıza bela olcakkBen kullanırdım ama artık kullanamıcam sanırım![]()
Uzaklaşıyolardıı suya koyuyolardı hemen ısısını bitiripp açıyolardıOnlar napıyorlardı böyle olduğunda![]()
O zaman sebebini bilemiyeceğim canim sen bi delikleri temizle bakalim ins bidaha yapmazYok kuzum 2 yıldır kullanıyorum
Celduummmm![]()
![]()
Ben kapatmadan önce suyun üzerine tabaka gibi birşey çıkmıştı ondan olabilirmi acaba. Bende altını kapattım direk uzaklaştımAaayyy lazum değill yaaa bırakk başımıza bela olcakk
Uzaklaşıyolardıı suya koyuyolardı hemen ısısını bitiripp açıyolardısen naptın olduğu gibi bıraktınmı genelde et haşlamalarda öyle oluyo hep öyle görüyordum yarışmada
![]()
İnşallah canım birdaha çok kullanamam sanki. Hava deliğini iyi bir temizliyim ben kürdan falan batırayımO zaman sebebini bilemiyeceğim canim sen bi delikleri temizle bakalim ins bidaha yapmaz
Minnoşum rozelimmmmGuzzzuuummmmmmmmmmm![]()
Hahahaha çok hain iş ettin peyiiiimmmmm muhteşemsinn hele ki o kaçışını düşünemiyorummBen kapatmadan önce suyun üzerine tabaka gibi birşey çıkmıştı ondan olabilirmi acaba. Bende altını kapattım direk uzaklaştımpilav kavuruyordum onu falan kapattım kaçtım. 1 2 dakikaya o fışkırma bitti sonra havasını çıkardı kendisi. Tam çıkmadan açmadım
![]()
napam kuşum türkish kahve içiyorum kafamı topluyrm işte dedim rozelime bi bakem napıo benden başka herkesle aşkla fişne pıçaklarım seniNapıyorsun nasılsınnnn![]()
Aboovvvvvvvnapam kuşum türkish kahve içiyorum kafamı topluyrm işte dedim rozelime bi bakem napıo benden başka herkesle aşkla fişne pıçaklarım seni![]()
Rica ederimŞimdimi farkettun heehhhh minnoş
Teşekkür ederiimm meloomm![]()
Uğultulu tepeler elimde kuzum ama hasta olunca bıraktımHangi kitabi okuyorsun şu aralar
Ağlamak miiOooo bana güzel bi önerebileceğin bi kitap varmı beni etkileyecek ağlayacam bi kitap![]()
Supersin peyimBenim dolapta var zor günler için saklıyorum![]()