- 12 Mart 2019
- 15.911
- 35.424
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.741
Olur olur sen mesafeni koruduktan sonraaynen kv le aram iyi olursa tabi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur olur sen mesafeni koruduktan sonraaynen kv le aram iyi olursa tabi![]()
Huhuvvvvv oyna beybiiiiii totonu kaldırmadan yerinden bir iki kıvırrrUhuuuuu ben 6.30 da uyandımda totomu yere yeni koydum babynabe
Selam Elhancım nabersin
Daha iyi misin sosyalim
Çok severim jou m![]()
Yok kuzumm valla düğünde benim araya giren çok oldu hiç öyle etmedim aksine yanımdakinide güldüm hareket ettirdim oynadımaşk olsun sen de mi![]()
yalnız ben karadenizli arkadaşlarımdan daha iyi oynarım çok alındım şimdiYok kuzumm valla düğünde benim araya giren çok oldu hiç öyle etmedim aksine yanımdakinide güldüm hareket ettirdim oynadım![]()
En güzeli valla rahat rahatBenmde koltuklar taş gibi daha hiç oturulmadıki bebek olunca oraya geceriz artık nasip![]()
Kız nededum anammm hayırr sen beni geçemezsin hahahahaahyalnız ben karadenizli arkadaşlarımdan daha iyi oynarım çok alındım şimdi![]()
He o zaman tavşan de kızz hayvanı kötü algılıyorum ahahahaHahahahah hayvan dediğumm tavşansın hele pammıkk pammıkkk bembeyazz tüylü![]()
Aşkolsun alışamadın yanliş anlıyosun demekki tamam kuzumm bidaha dememHe o zaman tavşan de kızz hayvanı kötü algılıyorum ahahaha![]()
Şaka yapıyorum yahuuuAşkolsun alışamadın yanliş anlıyosun demekki tamam kuzumm bidaha demem![]()
28 yaşındayım 10 aylik bebem , 7 tane gorumcem 1 kv 1 adette kaynim vartabi tanışalım![]()
ahahah harikasın allah bağışlasın bebeni, bende 25 yaşındayım çiçe burnunda gelin adayıım efendim28 yaşındayım 10 aylik bebem , 7 tane gorumcem 1 kv 1 adette kaynim varyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
![]()
her telden sosyalim iyi misin senAyyy kızlar ne konuşuyorsunuz yaa birşey anlamıorum![]()
Aaa iyi bari katil olmamissin28 yaşındayım 10 aylik bebem , 7 tane gorumcem 1 kv 1 adette kaynim varyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
![]()
Aminahahah harikasın allah bağışlasın bebeni, bende 25 yaşındayım çiçe burnunda gelin adayıım efendim![]()
Heran olabilirimAaa iyi bari katil olmamissin![]()
Abbboovvvvvvv 7 görümcemii28 yaşındayım 10 aylik bebem , 7 tane gorumcem 1 kv 1 adette kaynim varyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
![]()