- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.941
Puştlarrrr yaaaavvvvv
Allahtan bizim biyerimizi seçmeyler pek bi seveylerrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Puştlarrrr yaaaavvvvv
Allahtan bizim biyerimizi seçmeyler pek bi seveylerrr![]()
Aayyballı gaymaaağm o benim gaynanamın oğlu
Hahahahaha he kızzz mileltt bayılıyo totomu yavv nazar etcekler falannnLan aman büyük toto büyük basen moda millet gidip şişirtiyo biz küçültmeye çalışıyoz
Niye guzucuuuumAmaaannn ya bana spor ters biliyormusun
Salon camını yukardan açmıştım Ordan 3 tane girdi. İyice açtım camları çıkmıyorlarda.O nasıl oldu kız
Hiç sevmiyorum beee bitane spor buldum sabah öglen aksam ediyorum oda uzandığım yerdenNiye guzucuuuum
Hahahahahah pıcakla gitsinn missssöldürürüm vallah
Üsencilik bizimkisi millet amuda kalkiyo beeHiç sevmiyorum beee bitane spor buldum sabah öglen aksam ediyorum oda uzandığım yerdenbak bu
www.instagram.com
Ne pıçaaaHahahahahah pıcakla gitsinn missss![]()
Halama çekmişimm o da hicsevmezzzÜsencilik bizimkisi millet amuda kalkiyo bee![]()
Canım ya allah uzun ömürler versin bütün ailecek çocuklarınızla beraber yaşlanasınız inşaallahhhNe pıçaaavermem vallah hasret kalır.
Bi sen yemezsin demistimUlaaannn pinoşş vallaha fena çakacagudimmm bende diyorum kim bu yabancıı vay anamm yaa fena çektum pıçağu magdur görrr
Çooookkk şanslısın miinnoşuummm
Daha önceniye haber vermiyin heeeBi sen yemezsin demistim
Amacim buydu ama canim sikilmasaydi sabah sabah bekliycektim aslinda sana söyleyip bizim butun kızları ayni anda isletmektiDaha önceniye haber vermiyin heee
Bana anında opimmi dedin tovbe bismillah kim bu dedimAmacim buydu ama canim sikilmasaydi sabah sabah bekliycektim aslinda sana söyleyip bizim butun kızları ayni anda isletmekti![]()
bende göğüslerimin küçülmesini istiyorum ama olmuyor herkes kızıyor bana biz istiyoruz büyümüyor sen küçültmeye çalışıyorsun diyeLan aman büyük toto büyük basen moda millet gidip şişirtiyo biz küçültmeye çalışıyoz
ne sporu yaptın canım fitness bende de ters tepmişti.Amaaannn ya bana spor ters biliyormusun
Vallaha haklılarrr benimde buyüsün istiyom yaaabende göğüslerimin küçülmesini istiyorum ama olmuyor herkes kızıyor bana biz istiyoruz büyümüyor sen küçültmeye çalışıyorsun diye![]()
Ters derken bana göre değil spor hiç svemiyorum bitane buldum uzandığım yerde yapıyorumne sporu yaptın canım fitness bende de ters tepmişti.