- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.481
Gönlündeki güzelliklerin önüne serilecegi harika bir gün gecirmen dileğiyle günaydın minnoşumMerhaba madam Günaydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönlündeki güzelliklerin önüne serilecegi harika bir gün gecirmen dileğiyle günaydın minnoşumMerhaba madam Günaydın![]()
Sarılmaya doyulamayacak harika bir hatun olduğunu biliyorsun di mikatıll lannn![]()
Günaydın ablacımmmGönlündeki güzelliklerin önüne serilecegi harika bir gün gecirmen dileğiyle günaydın minnoşum![]()
günaydın maviş iyiyim sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız![]()
bende iyiyim canım dışarıda çok güzel bir hava var sonbahar geldi artık çok severim böyle havalarıgünaydın maviş iyiyim sen nasılsın![]()
Benimde en sevdiğim havadır sonbahar ilkbahar ne scak ne soğukbende iyiyim canım dışarıda çok güzel bir hava var sonbahar geldi artık çok severim böyle havaları![]()
hayırlı sabhalar balım nasılsınGünaydın
Hayırlı sabahlar![]()
İyiyim canım minnoşum sen nasılsın nasıl gidiyorBenimde en sevdiğim havadır sonbahar ilkbahar ne scak ne soğuk
hayırlı sabhalar balım nasılsın![]()
iyiyim balım çok şükür çeyiz serüveninin sonuna geldim paketlemem bittiİyiyim canım minnoşum sen nasılsın nasıl gidiyor![]()
YaaaaaaaaaSarılmaya doyulamayacak harika bir hatun olduğunu biliyorsun di mi![]()
Kahverengi kalp yenimi geldi periiiiiiiiGünaydın
Hayırlı sabahlar![]()
Canımsın ya minnak bir sözü o kadar büyütüp cogaltmişsin ki o büyük yürek asıl sana ait bitanemYaaaaaaaaa
Sen heleee ablaammmmm minik kalbin var ama koskocamannn güzel yüreğin var iyiki varsın iyiki burada konustuk tanıştık bitanemmmm
Ben sana sarılır bırakmamkiii ahh keske olsak yakın sevgin yüreğimi hoplatsa sarılırken kalbim hızlı hızlı çarpsaa
Eki Görüntüle 2919721
Haböyle çıkar dışarı şuan bile seni gorünce kalbim pıt pıt okadar severim senii![]()
Canumm canummm aşkummm yaCanımsın ya minnak bir sözü o kadar büyütüp cogaltmişsin ki o büyük yürek asıl sana ait bitanemRabbim tirnağina taş değirmesin.
yuvanda dirligin daim olsun güzel Elçinim.
![]()
Dileklerimiz müşterek olsun canım.Canumm canummm aşkummm ya
Amiinnn inşaallahhhh amiinnn seninde allahımmm hep beraber yaşlanmanıza nasip etsin eksik bırakmasın birbirinizi güzell meryemm ablamm benimm
Nasılsın napıyorsun kaçgündür göremedim seni
Sana kurban olurummm affetmek ne kelime kopamam bile sendennnDileklerimiz müşterek olsun canım.Etiketlere bakabiliyorum canım okul başladı plan ders falan günler nasıl geçiyor anlamıyorum ki...gelemedigim zaman da aklımda yüreğimdesiniz inan ki. Bir de zayıflama takımımız var daha doğrusu günlük oldu. Menü spor bildirim sayfalar çok olunca vakit daralıyor. Ondan goremiyorsun beni...tabi ihmal de var affet ablani...
![]()
GÜNAYDINNNNNNNNN KK NIN EN ENERJİK KADINIRöraaaaayyyyyyyddddddddduuuuuunnnnnnn
![]()
Yerriiimmmmmm seniiiii meloommm benimmm minicükkkk kalpliii koskocamannn yüreklii pıtırcığummmm iş kadınımm benimm oyşşşGÜNAYDINNNNNNNNN KK NIN EN ENERJİK KADINI![]()