- 18 Kasım 2020
- 20.768
- 49.959
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döğüün ne zaman guzummbende iyiyim çok şükür balımm![]()
sssssssssseeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeehele hele hele şuna bak şunaaaaa![]()
napiyinnn bebüükkkkkBurdayiim aşguuumm![]()
Kurbiş beni ozlemedin mi![]()
Oyy ben seni yerim yerimm m m m m![]()
Bende burdayimBurdayiim aşguuumm![]()
8 ekim kına 10 ekim düğün canımDöğüün ne zaman guzumm![]()
bende bende bendesssssssssseeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeee
çoooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk seeeeeeeeeviiiiiiiiiiiiyoooooooooooooooooooooorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
ya yerim seniBende burdayim![]()
aaaaaaaaaaa neyin var sosyalimBen hastayım uleeyyyynnnnn hepiniz benle ilgilenin![]()
![]()
![]()
Bişeyim yok minnosum, covid oldum ya naz yapıyorum sizeaaaaaaaaaaa neyin var sosyalim![]()
Ne edeyim yaa hava kapali evd oturuyom şu şekilnapiyinnn bebüükkkkk
Noldu sana kiraz güzelimmBen hastayım uleeyyyynnnnn hepiniz benle ilgilenin![]()
![]()
![]()
yaaap sosyalim hakkındır iyi misin pekiBişeyim yok minnosum, covid oldum ya naz yapıyorum size![]()
ben iyyiim nickom son 9 sayıyorum sen nasılsın
Balımmm balımmmcanımmmmmmmm kurabiyemmmmmmmmmm![]()
Oyy oyy özlemez olur muyum. Dedim bizim Bi kiraz gülü vardı nerelerde napıyo acaba yıllar oldu görüşmeyeliKurbiş beni ozlemedin mi![]()
özlememişşş bırakk onu sennn peeehhhhhKurbiş beni ozlemedin mi![]()
Oohh oohh az kalmis heyecanli zamanlar8 ekim kına 10 ekim düğün canım
bende bende bende
ya yerim seni![]()
İyiym zorunlu sen nasılsın
bende aynennn ya hava kapalıydıı güneş geldi çattı ben burdayım diyor banaNe edeyim yaa hava kapali evd oturuyom şu şekil![]()