- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.884
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.741
Ben senin sultanın mıyım![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senin sultanın mıyım![]()
![]()
Oy az kaldı az bitecek tabikiTakılıyorum peyim sana yaiyiyim şükür, bitmedi ama bitecek
sen nasılsin peyicim
![]()
Sağlık olsun peyim tüm işler biter nasılsaOy az kaldı az bitecek tabiki
Bende iyiyim canım. Yemek bulaşık çamaşır çalışmaya devam![]()
Bugün muymuşmavikelebek34
Kelebükümm mavişimm
doğum günün kutlu olsun yeni yaşınla evlilik huzur mutluluk olsun canım beniimm
bilseydimm neler ederdim burda tüühhh bugünmüydü ?
ismini pek bilmiyorum amaaa üfleeee
![]()
Tabikii en başı o canım sosyommmSağlık olsun peyim tüm işler biter nasılsa![]()
anlamadımki kızzz vallaha ya keşke deseydi ya bizee haberimizde yoktumavikelebek34
Ayynenn bak ne güzel dedin canum benumm yaa
Bakalum duruma göree ama hiç inanırmısın tüp yaptirmaya gözüm kesmiyo onceden cok hevesliydim aşılamadan sonra
hiçbirşeyimiz yokken olmayy kafadanda attım gene aynı durum 1 2 ay daha bekleyem diyorum
Çok teşekkür ederim canım bak üflüyorummavikelebek34
Kelebükümm mavişimm
doğum günün kutlu olsun yeni yaşınla evlilik huzur mutluluk olsun canım beniimm
bilseydimm neler ederdim burda tüühhh bugünmüydü ?
ismini pek bilmiyorum amaaa üfleeee
![]()
yaaaa okadar sevinirimkii inankiii haber vermek için dört gözle bekliyorum resmenHakkında hayırlısı olsun. Cidden yorucu bir süreç iyice dinlen güzelce vücuduna ve psikolojine iyi gelecek şeyler yap daha sonra başla.
Benim ilki daha kendimi toparlamadan koyuldu malesef tutmamıştı. Sonra ufak bir tatil gibi bişey oldu ve uzun zamandır görmediğim kuzenimle zaman geçirdim Döndüğüm ay koyuldu ve tuttu. Hemde hiç hesapta yokken iki tane koyuldu. Seninde bir zamanın var onu zaten anlayacaksın geldiğindeİnşallah hiç gerek kalmaz. Bir sonraki ay güzel haberini verirsin bize
![]()
ne zamandııı lennnnÇok teşekkür ederim canım bak üflüyorum![]()
Evet kızlar bugün itibariyle 28 oldumanlamadımki kızzz vallaha ya keşke deseydi ya bizee haberimizde yoktumavikelebek34
Canim canim canimHakkında hayırlısı olsun. Cidden yorucu bir süreç iyice dinlen güzelce vücuduna ve psikolojine iyi gelecek şeyler yap daha sonra başla.
Benim ilki daha kendimi toparlamadan koyuldu malesef tutmamıştı. Sonra ufak bir tatil gibi bişey oldu ve uzun zamandır görmediğim kuzenimle zaman geçirdim Döndüğüm ay koyuldu ve tuttu. Hemde hiç hesapta yokken iki tane koyuldu. Seninde bir zamanın var onu zaten anlayacaksın geldiğindeİnşallah hiç gerek kalmaz. Bir sonraki ay güzel haberini verirsin bize
![]()
Ne çabuk buyudun kuzucugumm sen