mavikelebek34 mavikelebek34
Kelebükümm mavişimm
doğum günün kutlu olsun yeni yaşınla evlilik huzur mutluluk olsun canım beniimm
bilseydimm neler ederdim burda tüühhh bugünmüydü ?

ismini pek bilmiyorum amaaa üfleeee :KK9::KK9:

budding-pop-happy-birthday.gif

Ayynenn bak ne güzel dedin canum benumm yaa
Bakalum duruma göree ama hiç inanırmısın tüp yaptirmaya gözüm kesmiyo onceden cok hevesliydim aşılamadan sonra
hiçbirşeyimiz yokken olmayy kafadanda attım gene aynı durum 1 2 ay daha bekleyem diyorum

Hakkında hayırlısı olsun. Cidden yorucu bir süreç iyice dinlen güzelce vücuduna ve psikolojine iyi gelecek şeyler yap daha sonra başla.
Benim ilki daha kendimi toparlamadan koyuldu malesef tutmamıştı. Sonra ufak bir tatil gibi bişey oldu ve uzun zamandır görmediğim kuzenimle zaman geçirdim Döndüğüm ay koyuldu ve tuttu. Hemde hiç hesapta yokken iki tane koyuldu. Seninde bir zamanın var onu zaten anlayacaksın geldiğinde 😍 İnşallah hiç gerek kalmaz. Bir sonraki ay güzel haberini verirsin bize ❤️

Hakkında hayırlısı olsun. Cidden yorucu bir süreç iyice dinlen güzelce vücuduna ve psikolojine iyi gelecek şeyler yap daha sonra başla.
Benim ilki daha kendimi toparlamadan koyuldu malesef tutmamıştı. Sonra ufak bir tatil gibi bişey oldu ve uzun zamandır görmediğim kuzenimle zaman geçirdim Döndüğüm ay koyuldu ve tuttu. Hemde hiç hesapta yokken iki tane koyuldu. Seninde bir zamanın var onu zaten anlayacaksın geldiğinde 😍 İnşallah hiç gerek kalmaz. Bir sonraki ay güzel haberini verirsin bize ❤️
yaaaa okadar sevinirimkii inankiii haber vermek için dört gözle bekliyorum resmen
bakk ne güzell işte öyle olması gerek nekadar kendini hazır hissedersen okadar iyidir..

Canim canim canim🤗😍🤩💖🍒🍒🍒🍒💋

Back
X