- 19 Ocak 2017
- 7.342
- 21.523
- 348
- 38
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.781
Biz de öyle mi dua etsek napsak
Nokta atışı gibi olmuş.![]()
Aşırı tutuyor kesinlikle birine dua edilecekse böyle edilmeli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de öyle mi dua etsek napsak
Nokta atışı gibi olmuş.![]()
Kolaya da zora da çabuk alışıyor insan ...Senin adina sevindim
Yeni şehrine/evine alissbildin mi peki
Ben iyiyim hamdolsun.
kayinvalidem de nöbet sonrası pert olur.
Kendimi düşünüyorum ben her türlü pert olurdum yine siz iyisiniz
Ta yataktan çıktığım an yorulurum ben her sabah işe mi gitcem diye.
Zaten çalıştığım zamanlar akşamdan stres oluyordum
aaaa evett bak hep minnoşu kendi yaşım gibi hatırlarım nedense![]()
doğru minnoştan önce mavo geliyo yuppiiii![]()
![]()
Minnosprenses
İiten ayrılmama nickomYaaa düğüne mi neye o
Migi iyiyim kuzucum tsekkur ederm
Çok şükür moriyiyim pattes yiyooom
Ama ben yoktuuuum
Bende bende .
Sigara böreği sarcam bı kanepeden diğerine diğerinden halıya atıyorum kendimi, yeter ki işe baslamayayim
A aaaa taht kurmussun kalbimeeee.ona takılma
patates kizarttim domates sos kaynatıp döktüm karıştırdım yiyorum iyiyimmmmmm
Çok şükür bebisim iyiyim
Aaaa yani numarasını mı verdi kendinkini değilde seninkiniDügünlere gidiyor ne bilim Allah affetsin
96lısın o zaman eneeeeeYürü be2 yaş küçüğüm
Talındığımızdan beri eşimin düzeni değişti haliyle benimde çok vakit ayıramıyorum kk ya ya. Eskiden olsa daha çok giriyordumyerimm cocomm nerelerdesin sabah beri heleeeee
Hep aynıİyiyim hamdolsun coco
Bildiğin gbi bende![]()
hee kızz ondan göremiyorum eskisi gibi seni oyüzden tamamm beybiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiTalındığımızdan beri eşimin düzeni değişti haliyle benimde çok vakit ayıramıyorum kk ya ya. Eskiden olsa daha çok giriyordum
Sen iyi ol o bize yeter kuzum .Talındığımızdan beri eşimin düzeni değişti haliyle benimde çok vakit ayıramıyorum kk ya ya. Eskiden olsa daha çok giriyordum
95 kasım96lısın o zaman eneeeee![]()
Evet canımHeee daha 26 yasina gircen kasım dogru 95![]()
Allah razı olsun kuzum, bi bogulmadigimiz bok kalmıştı zatiVallaha size bir dua mı beddua mı belli olmayan birşey söyleyeyim Allah tez vakitte başınıza versin inşallah![]()
Hatta annem bana sana Rabbim çok çok versin b.kunda boğul demişti aynen sizede olsun ben boğuldum![]()
Hahahahahah altını değiştire değiştire helak oldun tam bezi alırken üstüne çişi fışkırtttımı bareeeVallaha size bir dua mı beddua mı belli olmayan birşey söyleyeyim Allah tez vakitte başınıza versin inşallah![]()
Hatta annem bana sana Rabbim çok çok versin b.kunda boğul demişti aynen sizede olsun ben boğuldum![]()
Öyle degilmişAaaa yani numarasını mı verdi kendinkini değilde seninkini
İyi bari Günaydın canımÖyle degilmiş![]()