🌺Senin adina sevindim
Yeni şehrine/evine alissbildin mi peki
Ben iyiyim hamdolsun.
kayinvalidem de nöbet sonrası pert olur.
Kendimi düşünüyorum ben her türlü pert olurdum yine siz iyisiniz
Ta yataktan çıktığım an yorulurum ben her sabah işe mi gitcem diye.

Zaten çalıştığım zamanlar akşamdan stres oluyordum
Kolaya da zora da çabuk alışıyor insan ...
Antalya'da daha önce yaşadığım için 2010-2018 yıllarında çok zorluk çekmedim canım. Her yerini biliyorum. Eve de alıştım prizlerin yerini biliyorum artık. 😂 Okul biraz değişik geldi. Üç ayrı okul tipini birleştirmişler. Meslek Lisesi, Çıraklık okulu bir de yetişkinler için diplomalilara ustalık belgesi bölümünden oluşuyor. İşler çok karışık...öğreneceğim ama 🤩 ben de iyi olmana sevindim. ❤️💙

Yaaa düğüne mi neye o 😱

Migi iyiyim kuzucum tsekkur ederm

Çok şükür mor 😇iyiyim pattes yiyooom

Ama ben yoktuuuum

Bende bende .
Sigara böreği sarcam bı kanepeden diğerine diğerinden halıya atıyorum kendimi, yeter ki işe baslamayayim

A aaaa taht kurmussun kalbimeeee.ona takılma

patates kizarttim domates sos kaynatıp döktüm karıştırdım yiyorum iyiyimmmmmm

Çok şükür bebisim iyiyim
İiten ayrılmama nickom 😅

Vallaha size bir dua mı beddua mı belli olmayan birşey söyleyeyim Allah tez vakitte başınıza versin inşallah 🙈🤲
Hatta annem bana sana Rabbim çok çok versin b.kunda boğul demişti aynen sizede olsun ben boğuldum 🤣🤣🤪🤪
Allah razı olsun kuzum, bi bogulmadigimiz bok kalmıştı zati 🤪 o da gelsin tam olsun🤭

Vallaha size bir dua mı beddua mı belli olmayan birşey söyleyeyim Allah tez vakitte başınıza versin inşallah 🙈🤲
Hatta annem bana sana Rabbim çok çok versin b.kunda boğul demişti aynen sizede olsun ben boğuldum 🤣🤣🤪🤪
Hahahahahah altını değiştire değiştire helak oldun tam bezi alırken üstüne çişi fışkırtttımı bareee 🤭🤭

Back
X