- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.861
hayır canım hatırlamadılarHatırladılar mi kelebeğim doğum gününü üzüntüm geçtimi biraz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır canım hatırlamadılarHatırladılar mi kelebeğim doğum gününü üzüntüm geçtimi biraz![]()
Boşver o zaman demekki senin verdiğinin değeri sana vermiyorlar sense mesafeni koy gitsin üzülme amahayır canım hatırlamadılar![]()
Bende iyiyimm bebük siz öglen yemeği yerken bizde kahvaltı yaptukkçok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Uuu yağmur mu geliyor kızzz
Geliyoo gibi ama arada güneşte vuruyo sacma sapan bi havaUuu yağmur mu geliyor kızzz
Aslında güneşli var ama bulutlar önünde geziyor o zamanGeliyoo gibi ama arada güneşte vuruyo sacma sapan bi havaburasi hep boyke degisik drgisik seyler oluyo
Hayirlisi be guluummm tamd aperdelerimi yıkıycaktım bugün yaa güneş yokken kurumazdaAslında güneşli var ama bulutlar önünde geziyor o zaman![]()
Kurur kız ben gece yıkıyorum hep sabaha kadar kuruyorlarHayirlisi be guluummm tamd aperdelerimi yikicaktim bugun yaa gunes yokken kurumazda
Başımızı ağrıtıyo yumoş ediyorum bide çok ağır kokuyo busefer odaKurur kız ben gece yıkıyorum hep sabaha kadar kuruyorlar![]()
Perdeleri ben yıkıyorum tekrar nemli asiyirum yerinde kuruyorHayirlisi be guluummm tamd aperdelerimi yıkıycaktım bugün yaa güneş yokken kurumazda
Hee paremm kurur evett ama salonda cok geçindiğimiz için busefer salon kokuyo bizimde başımızı ağrittı bikeresine öyle oldu haftaya anca heralde yaparım kocam evde yok doğru dürüsttPerdeleri ben yıkıyorum tekrar nemli asiyirum yerinde kuruyor
Kolay gelsin yavrucukHee paremm kurur evett ama salonda cok geçindiğimiz için busefer salon kokuyo bizimde başımızı ağrittı bikeresine öyle oldu haftaya anca heralde yaparım kocam evde yok doğru dürüsttben anca yatakodanınkini tekbaşıma asarım sanırım onu halledecem bugün bitek
![]()
teşekkür ederim paremBoşver o zaman demekki senin verdiğinin değeri sana vermiyorlar sense mesafeni koy gitsin üzülme ama
Bu arada dün yazmadım yenibyasinin huzur.mutluluk getirsin kelebegim❤
![]()
aynen benimde haftasonlarım karışıyor ev halkına uymak zorunda kalıyorumBende iyiyimm bebük siz öglen yemeği yerken bizde kahvaltı yaptukk![]()
Evettt yaaa bende çalışınca öyleydiii hadtasonu annem kardeşim uyanmaları öglen buluyorduben ise sabahh 8 9aynen benimde haftasonlarım karışıyor ev halkına uymak zorunda kalıyorum![]()
Yeeee anammm oohhh sfiyet olsun aşkuummmsabah ki çiğ köftenin üstüne öğlen mercimekli köfte yedim![]()
ayran var mıydı yanındasabah ki çiğ köftenin üstüne öğlen mercimekli köfte yedim![]()