- 27 Mart 2019
- 30.559
- 113.628
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.901
ay parem kahkaha atım ye ye ye çıtır çıtır![]()
Hahahaha tam uydu
'ye ye yeeeee çıtır çıtır ye ye yeeee kıtır kıtır seni ham yapar bu zilliler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay parem kahkaha atım ye ye ye çıtır çıtır![]()
Hahahaha tam uydu
'ye ye yeeeee çıtır çıtır ye ye yeeee kıtır kıtır seni ham yapar bu zilliler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seni yerler belkii pareeemmmHahahaha tam uydu
'ye ye yeeeee çıtır çıtır ye ye yeeee kıtır kıtır seni ham yapar bu zilliler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet malesef bizimde öyle yapıyor ben camları çok açıyorum ama mecburen akşam yıkıyorum cünkü Kurban olduğum Rabbim bana boy vermemiş yetişemiyorum mecbur eşim çıkarıp takıyorBaşımızı ağrıtıyo yumoş ediyorum bide çok ağır kokuyo busefer oda
Hahahahaha bi boyumuz eksik gerçektne yaaa bi yatakodaya takabiliyorum oda aynalıga çıkıp anında takıyorumm adamı sürekli bekleyememki ya kendim halledip takmak istiyorum adam bi var bi yokEvet malesef bizimde öyle yapıyor ben camları çok açıyorum ama mecburen akşam yıkıyorum cünkü Kurban olduğum Rabbim bana boy vermemiş yetişemiyorum mecbur eşim çıkarıp takıyor![]()
Uzanıyoohhh can sen napiiinnnCanlar napiyorsunuzzz![]()
Merdiven olsa iyi olur ama dediğin gibi kuzum hiç minnet etmem bende o zamanHahahahaha bi boyumuz eksik gerçektne yaaa bi yatakodaya takabiliyorum oda aynalıga çıkıp anında takıyorumm adamı sürekli bekleyememki ya kendim halledip takmak istiyorum adam bi var bi yokmerdiven bulacam inşaallahh
Doğru tabii adam bezduu artıkMerdiven olsa iyi olur ama dediğin gibi kuzum hiç minnet etmem bende o zamanama biryandan da diyorum evde birşeye eli değsin bari yapsın boşver
![]()
Oyy bizde beziyoruz napalım gııDoğru tabii adam bezduu artık![]()
Buhafta hic ymeek yapmadım kuzum eşim 3te gidiyo işe gece 12 de geliyo kendime atıştırıyorum birşeyler pogaça ettim kocama bugünde gelince yerOyy bizde beziyoruz napalım gıı
Ne yemek yapcam aşkım akşama
Oh be ne rahatsın hee. Bende bakayım ne yapcamBuhafta hic ymeek yapmadım kuzum eşim 3te gidiyo işe gece 12 de geliyo kendime atıştırıyorum birşeyler pogaça ettim kocama bugünde gelince yer![]()
Dolapta ne varsa kuzum benimm 1 hafta böyle sadece kahvaltı beraber ediyoruz haftayada yemeğe beraber olcazOh be ne rahatsın hee. Bende bakayım ne yapcam![]()
Türlü ve bulgur pilavı yapıcam birde cacıkiDolapta ne varsa kuzum benimm 1 hafta böyle sadece kahvaltı beraber ediyoruz haftayada yemeğe beraber olcaz![]()
evett vardiyalı çok iyi yaa bi ara hep akşam geliyodu eve ayyy 3 hafta nasıl zorlandım bütün düzenim bozuldu sankii yaniiTürlü ve bulgur pilavı yapıcam birde cacıki
Vardiyeli olunca öyle oluyor kuzum bizim 5 gün sadece akşam yemeği. 2 günde kahvaltı ve akşam![]()
Bak bu tariften yapıyorumm ve dün ben baska topikte paylaşmıştım bunu çok övdüler bunu heryerde çıkıyordu karşıma
Eki Görüntüle 2920536
Buda bardağummmmm bakalım ben 1hafta içicem işe yarıyormu yaramazsa hic affetmem bırakırım
Eki Görüntüle 2920537
İnanir misin bende uzaniyom hava kapali yine icimden yatmak geliyo habireU
Uzanıyoohhh can sen napiiinnn