Başımızı ağrıtıyo yumoş ediyorum bide çok ağır kokuyo busefer oda
Evet malesef bizimde öyle yapıyor ben camları çok açıyorum ama mecburen akşam yıkıyorum cünkü Kurban olduğum Rabbim bana boy vermemiş yetişemiyorum mecbur eşim çıkarıp takıyor 🤣🤣

• Komik
Reactions: Jou
Evet malesef bizimde öyle yapıyor ben camları çok açıyorum ama mecburen akşam yıkıyorum cünkü Kurban olduğum Rabbim bana boy vermemiş yetişemiyorum mecbur eşim çıkarıp takıyor 🤣🤣
Hahahahaha bi boyumuz eksik gerçektne yaaa bi yatakodaya takabiliyorum oda aynalıga çıkıp anında takıyorumm adamı sürekli bekleyememki ya kendim halledip takmak istiyorum adam bi var bi yok 😁😁 merdiven bulacam inşaallahh

Hahahahaha bi boyumuz eksik gerçektne yaaa bi yatakodaya takabiliyorum oda aynalıga çıkıp anında takıyorumm adamı sürekli bekleyememki ya kendim halledip takmak istiyorum adam bi var bi yok 😁😁 merdiven bulacam inşaallahh
Merdiven olsa iyi olur ama dediğin gibi kuzum hiç minnet etmem bende o zaman🤣 ama biryandan da diyorum evde birşeye eli değsin bari yapsın boşver 🤣🤣

• Komik
Reactions: Jou
Dolapta ne varsa kuzum benimm 1 hafta böyle sadece kahvaltı beraber ediyoruz haftayada yemeğe beraber olcaz :KK70:
Türlü ve bulgur pilavı yapıcam birde cacıki 😅😂😂🤣
Vardiyeli olunca öyle oluyor kuzum bizim 5 gün sadece akşam yemeği. 2 günde kahvaltı ve akşam 😂

Türlü ve bulgur pilavı yapıcam birde cacıki 😅😂😂🤣
Vardiyeli olunca öyle oluyor kuzum bizim 5 gün sadece akşam yemeği. 2 günde kahvaltı ve akşam 😂
evett vardiyalı çok iyi yaa bi ara hep akşam geliyodu eve ayyy 3 hafta nasıl zorlandım bütün düzenim bozuldu sankii yanii :D
çok güzel menüüü bizde çok yeriz türlü yemekk :kk77:
geçen yaptım tamda benim menümden yapıyon kızz

Elhan Elhan Minnosprenses Minnosprenses ASSOSyal ASSOSyal coconatt coconatt bebeklinick bebeklinick MssPARE MssPARE @Yasnaz Madammor Madammor Simurgp Simurgp
mavikelebek34 mavikelebek34 Wilma11 Wilma11 BlueBerry4268 BlueBerry4268 D u t D u t Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Lavinia_98 Lavinia_98 Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun

heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayyyyyyyyyydddddddddddeeeeeeeeeeeeeee
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

bailar-cantar.gif
dance-happy.gif

Back
X