- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.036
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.921
burasıda kapalıı ama ben pek bi oynayasım geleeeyyyyİnanir misin bende uzaniyom hava kapali yine icimden yatmak geliyo habire![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burasıda kapalıı ama ben pek bi oynayasım geleeeyyyyİnanir misin bende uzaniyom hava kapali yine icimden yatmak geliyo habire![]()
@ElhanMinnosprenses
ASSOSyal @coconatt
bebeklinick
MssPARE @Yasnaz
Madammor @Simurgp
mavikelebek34 @Migim @Mavera4268 @Buralardutluuugdu @Catlak-kurabiye
Lavinia_98 @Mi-Ok Yun
heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayyyyyyyyyydddddddddddeeeeeeeeeeeeeee
![]()
![]()
Normaldir sendeburasıda kapalıı ama ben pek bi oynayasım geleeeyyyy![]()
![]()
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuHaydaaaaaaa
![]()
yok bitti artık o ateşNormaldir sende![]()
@ElhanMinnosprenses
ASSOSyal @coconatt
bebeklinick
MssPARE @Yasnaz
Madammor @Simurgp
Lavinia_98 @Mi-Ok Yun
heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayyyyyyyyyydddddddddddeeeeeeeeeeeeeee
![]()
![]()
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
@ElhanMinnosprenses
ASSOSyal @coconatt
bebeklinick
MssPARE @Yasnaz
Madammor @Simurgp
Lavinia_98 @Mi-Ok Yun
![]()
![]()
bakkk hele beni ne sanaysunnn asıll dut benden beterrrrrYoooooo bitebilemez namümkün inanmam![]()
inanmammmmmmmmmmmmmmmmmmmyok bitti artık o ateş![]()
tatlımmmmmm nasılsınnnnnnnnn
sana celsunnn meeeeloooooooooooooooooooooooooooooooooooAYYYYYYY bayıldımmmm ya nasıl oynuyor emojiler![]()
Ha haaa ikinizde ateşlisiniz bebükleeer sen Rize ateşibakkk hele beni ne sanaysunnn asıll dut benden beterrrrr@Buralardutluuugdu
![]()
vaayyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahaha inan beaaainanmammmmmmmmmmmmmmmmmmm
huhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv bakk bu işi sevdim rize ateşii güzeldiiHa haaa ikinizde ateşlisiniz bebükleeer sen Rize ateşidut Gazayıntap ateşi
![]()