- 18 Kasım 2020
- 20.815
- 50.051
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.761
yarın eski olucan yaniBugün cuma pek bi ateşlii garu değulll namuslu garu etti benii![]()

ahahaahah halley eridi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın eski olucan yaniBugün cuma pek bi ateşlii garu değulll namuslu garu etti benii![]()
ahahaahah halley eridi
tabi insanın kocası olunca bırakamıyor dimiYaaaaaa işkolikk kelebeğum benimm
Öyle oldu buhafta kız eşim evde olduğu için onunla mışıl mışıl uyuyorumm
Öpp![]()
Hahahah yok vallahaa hercuma günleri böyle oluyosa banaa dedimm bu işaret bana herhaldeyarın eski olucan yani
ahahaahah halley eridi![]()
Kelebüükkkkk utandummmtabi insanın kocası olunca bırakamıyor dimi![]()
aa tabi canım cuma mübarek gün doğru dedinBugün cuma pek bi ateşlii garu değulll namuslu garu etti benii![]()
Bu bana bi işaret yavvv her cuma günleri hep denk gelir böyle şeyleri konuşmaakkaa tabi canım cuma mübarek gün doğru dedin![]()
Çok zorlanacağummm yavvv ama kendi kendime diyorum elço artukk pohu çıkarmaa az namuslu oll sen böyle deguldun diyo![]()
kız ne dedim sanki niye utanıyorsun insanın kocası olunca bırakamıyor işte ben mesela yataktan direk kalkıyorum çünkü sarılacak kimse yok olsa bende kalkmamKelebüükkkkk utandummm![]()
ben seni böyle sevdimHahahah yok vallahaa hercuma günleri böyle oluyosa banaa dedimm bu işaret bana herhaldesen beni böyle sevmiymiydin hehhh
Bakkk dayanamıyemmm ogunler ateşlii garu olcann heleeekız ne dedim sanki niye utanıyorsun insanın kocası olunca bırakamıyor işte ben mesela yataktan direk kalkıyorum çünkü sarılacak kimse yok olsa bende kalkmam
yine kendimce hayaller kuruyorum![]()
kız bende değildim şimdi varyaa ohohoooo ablamda diyor sen kimlerle takılıyorsun diyeÇok zorlanacağummm yavvv ama kendi kendime diyorum elço artukk pohu çıkarmaa az namuslu oll sen böyle deguldun diyo![]()
Pakmaa beni olarmııben seni böyle sevdim![]()
Jou yla takılıyorumm deeekız bende değildim şimdi varyaa ohohoooo ablamda diyor sen kimlerle takılıyorsun diye![]()
hahahaaa kız işyerinde kahkaha attırdın banaBakkk dayanamıyemmm ogunler ateşlii garu olcann heleee
Hep olmuyo bu sarılmalar öpmelerr adamın ne zaman içinden gelirse![]()
Hahahahahah att attt rezull oymayasun haaahahahaaa kız işyerinde kahkaha attırdın bana
bakalım görcez ateşli mi olcam nasıl olcam kız başak burcuyum ben takılırım her şeye![]()
sadece sen değilsin kız spor salonundaki evli arkadaşlarda sağolsunlarJou yla takılıyorumm deeezorunlunun ablası bi benim nickimi unutmamuş aklına geldikçe soraymuş
selamm olsun ablanaaa
bebeklinick
anammmmm ne diyorsunnnnHahahahahah att attt rezull oymayasun haaa
Başakk ta fena ama heee benim samimi arkadaşım da başakk aaa hatta dedim ya sana ailesi senin orda oturuyor diye o işte bekarken hiç istemezdi adamlaa şeeyy etmekk evlendii ben durduramıyorum onuu![]()
Amanınnn sus suss lazum değulllsadece sen değilsin kız spor salonundaki evli arkadaşlarda sağolsunlar
benim foruma üye olduğumu kimse bilmiyor![]()
Oyy kuzuum o kadar biber yenir mi nettin kendine askısıGunaydiiiin çiçeklerim
Dün gece bı dünya dolusu kuru kırmızı biberi çıtır çıtır yeyince karın ağrısıyla uyandım kaldım öylebilirsiniz o yangını
ASSOSyal @Mavera4268
Jou
Minnosprenses @Migim @Catlak-kurabiye @Elhan @MssPARE
mavikelebek34 @Bal Perisi @madammor @coconatt @Buralardutluuugdu